breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Η συγκλονιστικότερη είδηση της χιλιετίας, καλοσυνάτες νοικοκυρές, οπαδοί του «Γάβρου», ότι ο Βαγγέλαγας επέστρεψε τα αργύρια του «Μένουμε στο Σπίτι».

Μαρινάκης και πάσης Κολομβίας, να ‘ουμε, παλιοχαμούρες.

 

Διότι είναι large o άνθρωπος. Και από κορονοϊό δεν μασάει, αφού τον πέρασε με δυο τσικουδιές από την Κρήτη και ψιλοποσά δεν τα θέλει. Διότι και αν πήρε 200 και 300 χιλιάρικα από τη διαφήμιση, τι να τα κάνει. Με τέτοια «σπόρια» ανάβει το πούρο του ο Βαγγέλαγας.

 

Να ήταν καμιά ντάνα πεντακοσάρικα σε κανά βαπόρι του, οκ. Διότι τα βαπόρια του Βαγγέλα είναι τρέλα με κορδέλα. Πολύ χρήμα κόβει ο μεγάλος.

 

Καθίστε εσείς κορόιδα να περιμένετε την κλήρωση του τζόκερ με μισό ευρώ που παίζετε και σας πονάει η ψυχή, για να κερδίσετε κανά ψωροεκατομμύριο.

 

Τι να το κάνετε ρε; Ούτε το αριστερό πόδι του Βαλμπουενά δεν μπορείτε να αγοράσετε.

 

Εδώ που τα λέμε πάντως, σύντροφοι «μαυρόασπροι» ΠΑΟΚτζήδες, μας την έκανε τη δουλειά φέτος ο «Γάβρος»., Εκεί που τραγουδούσαμε το ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά, χάσαμε και τη μπάλα και τις εστίες φέτος.

 

Δεν πειράζει όμως. Ο αγώνας συνεχίζεται. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικό μας θα ‘ναι.

 

Η συμβουλή μας πάντως στον Ιβάν είναι να ασχοληθεί με τον εφοπλισμό. Άλλο κύρος δικοί μου. Αλλιώς είναι να είσαι στο Ροστόφ και αλλιώς στο Λόνδον σίτι. Σε λίγο, που τα βαπόρια θα γίνουν και ηλεκτροκινούμενα, θα κάνεις ταξίδι για την Κολομβία με 3 ευρώ στα 100 μίλια.

 

Και θα σου βγαίνει και το εμπόρευμα τζάμπα. Χωρίς μεταφορικά και χωρίς πετρέλαια.  Πας, φορτώνεις τα...καφεόδεντρα από την Κολομβία, που ως γνωστό κάνει τον καλύτερης ποιότητας...καφέ, τον φέρνεις στη χώρα και στανιάρουν άπαντες και άπασες του «καλού κόσμου».

 

Βέβαια ο κολομβιανός καφές δεν είναι νεροζούμι, αλλά πολύ δυνατός. Για αυτό με προσοχή λοιπόν, μην από τον «καλό κόσμο» βρεθείτε στον «άλλο».

 

Με προσοχή λοιπόν στη χρήση του, για να τον πιείτε στην υγειά σας, ρε παιδιά!


τζόκερ
Βαλμπουενά
ΠΑΟΚ
Σαββίδης
καφές

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής