breaking news Νέο

Δ.Ε.Υ.Α.Ν. : Δίκτυο ζωής - έργο πνοής το νέο δίκτυο ύδρευσης στην πόλη της Νάουσας

Δ.Ε.Υ.Α.Ν. : Δίκτυο ζωής - έργο πνοής το νέο δίκτυο ύδρευσης στην πόλη της Νάουσας

Δημοπρατήθηκε πρόσφατα ο διαγωνισμός για τη λειτουργία του νέου δικτύου ύδρευσης  στη  Νάουσα (Παρασκευή 3 Ιουλίου).Αναλυτικότερα, στις περιοχές της πόλης όπου έχουν γίνει συνδέσεις, θα ξεκινήσει η κατάργηση του παλαιού δικτύου και θα ξεκινήσει τμηματικά η λειτουργία του νέου και παράλληλα η ΔΕΥΑΝ προετοιμάζει τις συνδέσεις που αφορούν τις υπόλοιπες περιοχές της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο δίκτυο ύδρευσης, το οποίο είχε κατασκευαστεί τη  χρονική περίοδο μεταξύ του 1992/1994, θα ξεκινήσει επιτέλους  τη λειτουργία του εν έτει 2020 χάρη στις ενέργειες  της νέας διοίκησης του Δημάρχου Νικόλα  Καρανικόλα και του προέδρου της ΔΕΥΑΝ  Γεώργιου Τασιώνα.

Το πολυαναμενόμενο έργο είναι  ζωτικής σημασίας για τη πόλη της Νάουσας, καθώς  αποσκοπεί στην αλλαγή της ποιότητας του νερού, σε συνδυασμό με την παροχή σύγχρονων οργάνων τηλεμετρίας.

Επισημαίνεται ότι η διοίκηση της ΔΕΥΑΝ με το εν λόγω έργο στοχεύει στη μετρίαση των βλαβών, οι οποίες, όταν προκύπτουν, θα υπάρχει η δυνατότητα τμηματικής αποκατάστασης, χωρίς να προβαίνει η υπηρεσία σε διακοπές νερού και σε υπόλοιπα σημεία της πόλεως, όπου δεν υπάρχει βλάβη αλλά απλώς σύνδεση, η οποία έως τώρα εξανάγκαζε τη διακοπή.

Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης διαρροών σε ιδιωτικές παροχές, ανακατασκευή και κατασκευή νέων ιδιωτικών παροχών, απομόνωση παροχών από το παλαιό δίκτυο, εργασίες επιδιόρθωσης  βλαβών στους κεντρικούς αγωγούς, εργασίες ανεύρεσης και προσαρμογής χαμένων βανών και τοποθέτησης νέων και σύνδεσης υφιστάμενων αγωγών με τους κεντρικούς αγωγούς του νέου δικτύου.

Τέλος είναι άξιο λόγου πως  χρόνια μετά την κατασκευή του νέου δικτύου είναι η πρώτη φορά που γίνεται το ουσιαστικό βήμα για την κατάργηση του παλαιού δικτύου από τον πρόεδρο της επιχείρησης Τασιώνα Γεώργιο.

Καθώς  μία νέα εποχή εκσυγχρονισμού και ουσιαστικών αλλαγών ξεκινά για τη ΔΕΥΑΝ, η διοίκηση ζητά εκ των προτέρων την κατανόηση των πολιτών για την πρόκληση δυσφορίας  και την ταλαιπωρία  από τις πολύπλοκες  εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν για την υλοποίηση του έργου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής