breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Και το όνομα αυτού, Γιωργάκης Παπανδρέου. Καταψήφισε το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις ο «πεθαμένος», που ανέστησε η Φώφη. Τον έβαλε από το πουθενά στη βουλή και τώρα παίρνει και το δεκαρικάκι του μηνιάτικο και το παίζει και προοδευτικός.

 

Ενώ, όταν ήταν ο ίδιος πρωθυπουργός, τάραζε τους διαδηλωτές στο ξύλο, για το καλό τους μόνο. Ωραίες εποχές που μας κυβέρνησε ο «πεθαμένος», με ποσοστό μάλιστα 44%. Ναι, ο ένας στους δύο Έλληνες ψήφισε Γιωργάκη. Μετά ρε, πώς να μη γεμίσουν τα τρελάδικα και να πάει το ζάναξ σύννεφο στις νοικοκυρές, που μαζί με Γιωργάκη έβλεπαν και τον Καχραμάν το Μπακλαβατζίογλου στο MEGA.

 

Διότι είναι αλλιώς να σε δέρνει ο Αρκουδέας και αλλιώς ο κάθε παλιοδεξιός Αττικάρχης. Φάτε λοιπόν Γιωργάκη εκεί στο ΚΙΝΑΛ-ΜΠΥΡΑΛ και μη μιλάτε καθόλου.

 

Βέβαια πλην Γιωργάκη και ο Αλέκσης μας βγήκε κάργα στην πρόοδο. Έβγαλε από τη ντουλάπα ένα παλιό μπλουζάκι με τον Τσε, που είχε ως πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, και βουρ στους δρόμους.

 

Και αυτός εύκολα ξεχνά. Ρε σύντροφε, θυμάσαι τι ξύλο μας ρίξατε στο Πισοδέρι και στην Αθήνα, όταν πήγαμε να διαδηλώσουμε ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών; Το ξύλο της αρκούδας ρεεε.

Και να τα χημικά και να οι χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και να τα γκλομπς και να τα καπνογόνα. 

 

Δεν μπορώ να πω ότι μας αφήσατε παραπονεμένους για τη δωρεάν...περιποίηση που είχαμε από τα ΜΑΤ.

 

Αμ πάλι στη Θεσσαλονίκη; Στη ΔΕΘ ρε Αλέκση; Που πήγαμε για μπουγάτσα, λουκάνικο βραστό και μαύρη μπύρα και φύγαμε με μαύρα μάτια από τα δακρυγόνα; 

 

Για το ξύλο επί Σαμαροβενιζελοκουβέλη δεν μπορώ να πω. Είχε ένα εσάνς από δεξιά, κέντρο και αριστερά. Ένα υπέροχο κοκτέιλ, που το δοκίμασαν πάνω μας οι αναρχοσυμμορίτες και μετά φάγαμε και το δεξιό μενού του κυρ-Αντώνη. 

 

Ωραίες εποχές σας θυμίζω ρε. Τότε που τα δις ευρώ στα Ζάππεια έδιναν και έπαιρναν και στο τέλος μας φλόμωσαν με κρατικά ομόλογα, που τα έκανε χαρτιά-καμένα σε μια μέρα ο Μπένυ.

 

Οπότε, βαράτε ρε όλοι μαζί. Βαράτε μας και ας πονάμε. Αφού σας ψηφίσαμε, καλά να πάθουμε.....ρε.


διαδήλωση
ΜΑΤ-μολότοφ
διαδήλωση
γελοιογραφία

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής