breaking news Νέο

Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές τακτικές εκπτώσεις

Πρεμιέρα σήμερα για τις θερινές τακτικές εκπτώσεις

Γρήγορα κυλά και ο Ιούλιος και δίχως να το καταλάβουμε οδεύουμε στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού του! Ομως την εξέλιξη του τρέχοντος μηνός θα αρχίσουμε να την νιώσουμε περισσότερο από την ερχόμενη Δευτέρα, η οποία και σηματοδοτεί την πρεμιέρα των τακτικών θερινών εκπτώσεων, που βέβαια αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα σ' ένα ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του covid-19 και που η "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" έχει ήδη αναδείξει με ρεπορτάζ της από τα τέλη του προηγούμενου μήνα!

Οι τακτικές θερινές εκπτώσεις, λοιπόν, ξεκινούν από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.

Τόσο η Αθήνα όσο και οι περιφερειακές αγορές είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους καταναλωτές τηρώντας όλους τους υγειονομικους κανόνες, προσφέροντας όλων των ειδών τα προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Είναι δε υποχρεωτική η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (διαγεγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση.

Επιτρέπονται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, ενω, εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε  θα πρέπει να αναγράφεται στην προσθήκη του καταστήματος και σε οποιοδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανα κατηγορίες προϊόντων θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από... % έως... %").

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής