breaking news Νέο

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ)

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ)

Το πλήθος και η ένταση των ζητημάτων, που αφορούν στον περιφερειακό Τύπο και τις ιστοσελίδες του, ήταν ο λόγος της ανταπόκρισης των μελών του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ), στην πρόσκληση της Διοίκησης. Σχεδόν όλα τα ενεργά μέλη του Συνδέσμου, εκτός λίγων, και λόγω συγκυρίας, δικαιολογημένων απόντων, προσήλθαν την Κυριακή 12 Ιουλίου στην γενική συνέλευση, στην Αθήνα.

Αυτή είχε και εκλογικό χαρακτήρα, λόγω της παρέλευσης της θητείας του Δ.Σ. Κι έτσι στήθηκαν κάλπες για την ανάδειξη των νέων οργάνων, Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Προηγήθηκε ζωντανός διάλογος στη γενική συνέλευση και κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση της βεντάλιας των θεμάτων που εκκρεμούν, από τις σχέσεις του Τύπου με τη γενική κυβέρνηση όσον αφορά στο Μητρώο, την ενίσχυση, τις καταχωρίσεις του Δημοσίου ως τα ζητήματα της νέας εποχής, τη ψηφιακή, μαζική επικοινωνία, την εθνική ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα κ.α.

Μόλις απομαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά της Γ.Σ.  θα υπάρξει νεότερο ενημερωτικό για τις τοποθετήσεις και τις αποφάσεις.

Οι αρχαιρεσίες

Σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής για το νέο Δ.Σ.  εξελέγησαν κατά αλφαβητική σειρά ως τακτικά μέλη οι Αναστασία Βαφειάδου (Παρατηρητής της Θράκης), Γιώργος Κατσαΐτης (Καθημερινή Ενημέρωση Κερκύρας), Ευάγγελος Λεμας (Επικαιρότητα Καρδίτσας), Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης (Ρεθυμνιώτικα Νέα), Χριστιάνα Χιώτη (Λακωνικός Τύπος) (ισοψήφησε με τους Μ. Κοζύρη και Φ. Συνετό, και επελέγη με κλήρωση) με αναπληρωματικά μελή τους Μιχαήλ Κοζύρη (Ανατολή Λασιθίου), Φίλιππο Συνετό και Χριστίνα Χονδρογιάννη (Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ).

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ευάγγελος Αθανασίου (Νέοι Αγώνες), Ελένη Διαφωνίδου (Εμπρός Ξάνθης) και Παρασκευάς Περάκης (Χανιώτικα Νέα).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής