breaking news Νέο

Ενημέρωση από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας στους αστυνομικούς της Νάουσας

Ενημέρωση από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας στους αστυνομικούς της Νάουσας

Την Τρίτη 07-07-2020 και ώρες 10:00 με 11:30 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας στους αστυνομικούς υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας και του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σχετικά με τη διαχείριση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, με σκοπό την περαιτέρω ευαισθητοποίησή τους στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Συζητήθηκε ο καίριος ρόλος των αστυνομικών υπαλλήλων, οι οποίοι καλούνται να εφαρμόζουν στην πράξη τις ενδεδειγμένες διαδικασίες χειρισμού περιστατικών βίας στην οικογένεια. Κεντρικός άξονας είναι η προστασία των θυμάτων, η αποτροπή της δευτερογενούς θυματοποίησής τους και η διερεύνηση της τέλεσης των αξιοποίνων πράξεων ώστε να παραπέμπονται οι δράστες στη δικαιοσύνη.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

 

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας
Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 – 16:00
Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3Α
Τηλ. Επικ.: 2331065304
mail: isotita@veria.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής