breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Είδηση της ημέρας αδέρφια, από το Θάνο Ασκητή. Ο κορωνοϊός έφερε αύξηση στο συζυγικό σεξ, μας λέει ο μέγιστος των σεξολόγων των Βαλκανίων. Εν αντιθέσει, μείωση υπήρξε σε όσους συμβιώνουν. 

 

Από Ιανουάριο λοιπόν θα έχουμε αύξηση των νεογέννητων. Χαρμόσυνα τα νέα για τους παντρεμένους, λυπηρά για τους συμβιώνοντες και χάλια μαύρα για τα μπακούρια.

 

Όπως αυτό του ανέκδοτου, που πάει σε ένα σεξολόγο και του λέει «γιατρέ μου σώσε με, έχω ένα χρόνο να το κάνω». Ψάχνει από εδώ, ψάχνει από εκεί ο γιατρός, στο τέλος λέει στη σεξοβόμβα βοηθό του να...αναλάβει τον «αδέσποτο»! Της ξετινάζει τα...πέταλα ο «ασθενής» για καμιά 6 ώρες. Του λέει ο γιατρός «αγαπητέ μου, εγώ σε βρίσκω μια χαρά». «Δεν σου είπα ότι δεν μπορώ, αλλά δεν βρίσκω», η απάντηση του αρχηγού.

 

Για κακουργηματικές πράξεις παραπέμπεται στο ειδικό δικαστήριο ο Παπαγγελόπουλος. Πάει, χάλασε ο κόσμος. Ο Μήτσος ρε εγκληματίας; Να, μα το....Ρασπούτιν, σας λέω ότι δεν ήξερε τίποτα ρε παλιοάρρωστοι νεοδημοκράτες και κιναλίτες.

 

Και μέσα στα άλλα, έχουμε και 22 Ιουλίου τα εγκαίνια της γέφυρας Κούσιου. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, άλλωστε.

 

Σαν να ψήνεις ελέφαντα. Θέλει χρόνια να καλοψηθεί, καρντάσια. Φανταστείτε ρε τι θα γίνει, όταν ολοκληρωθεί ο δρόμος Πατρίδα- Εγνατία. Το...Γκοντζίλα θα ψήσουμε.

 

Τουλάχιστον θα έχουμε να τρώμε κανά χρόνο, αφού από Σεπτέμβριο έχει να πέσει λόρδα πολυτελείας. Μιλάμε για πολύ πείνα ρε. Ο Κυριάκος βοηθός λοιπόν, με την ευχή να τρώμε σκέτο από…Άδωνι με λίγο από Βορίδη.

 

Και άμα δεν χορτάσετε, σας έχουμε δώρο-έκπληξη. Τη νέα κηραλοιφή του Βελόπουλου. Την απλώνεις στην περιοχή του στομαχιού και ξεχνάς και πείνα και φτώχεια.

 

Ετοιμάστε λοιπόν όλοι τους μπαξέδες σας. Φυτέψτε κανά λάχανο, κανά κουνουπίδι και μπρόκολο. Πάρτε και μια ντουζίνα κότες, μια κατσίκα και τρακόσες οκάδες στάρι και ένα κιούπι λάδι, γιατί δεν μας βλέπω καθόλου καλά αδέρφια.


ζευγάρι
Παπαγγελόπουλος
γέφυρα Κούσιου
Βελόπουλος
μπρόκολο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής