breaking news Νέο

ΠΑΟΚ: Επιτυχία δίχως αντίκρυσμα;

ΠΑΟΚ: Επιτυχία δίχως αντίκρυσμα;

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ντέρμπι των Δικεφάλων, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει έτσι προβάδισμα, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, στην μάχη της διεκδίκησης της δεύτερης προνομιούχο θέσης, να κινδυνεύει όμως να χάσει το πλεονέκτημα που απέκτησε, στις δικαστικές αίθουσες, καθώς όπως έγινε γνωστό από την ΑΕΚ και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα και από τον ίδιο, οι υπεύθυνοι δεν είχαν φροντίσει να θεωρήσουν την κάρτα υγείας 12 ποδοσφαιριστών τους, που έληξε στις 30 Ιουνίου και συνεπώς οι «Κιτρινόμαυροι» της Αθήνας έχουν δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση και να κερδίσουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Όμως αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα στο οποίο αναφερόμαστε στη διπλανή στήλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, ο ΠΑΟΚ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε τέσσερις ημέρες στην Αθήνα και παρά τις πολλές απουσίες που είχε παρουσιάστηκε ιδιαίτερα δυνατός και στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του είχαν μεγαλύτερη διάρκεια στην κατοχή τους την μπάλα, ενώ πατούσαν και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να γίνονται απειλητικοί για την εστία του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Μπάρκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ που ήθελε μόνο τη νίκη όπως ήταν φυσικό έγινε πιο επιθετική και πίεσε περισσότερο την εστία του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ορισμένες ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία ασφαλώς το δοκάρι του Στοχ στο 86'.

Τελικά το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε πετύχει μια εύκολη νίκη στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, που όπως ήταν φυσικό έγιναν περισσότερο αισθητές στην γηπεδούχο ομάδα, καθώς διαθέτει λιγότερες αξιόλογες λύσεις.

Ο Ολυμπιακός που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε στο σκορ στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη και στο 28' έκανε το 0-2 με τον Ραντζέλοβιτς. Στο 52' είχε δοκάρι, με τον Μπουχαλάκη και στο 61' ο Φορτούνης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Δεληγιαννίδης με κατευθείαν εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Παναθηναϊκός με 9 Έλληνες ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή του, από τους οποίους οι 6 προέρχονται από την Ακαδημία του νίκησε τον Αρη με 0-1.

Οι «Κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όμως το πέναλτι που κέρδισαν στο 39' και εκτέλεσε ο Φετφατζίδης το απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Ξενόπουλος.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 12' οι Θεσσαλονικείς είχαν πετύχει τέρμα το οποίο όμως σωστά ακυρώθηκε για οφ σαϊτ.

Στο 62' ο Παναθηναϊκός που ήταν σαφώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Κολοβό και με κεφαλιά ψαράκι του ίδιου παίκτη στο 75' έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 86' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ρόουζ με τον Αρη να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(πλεϊ οφ - 9η αγωνιστική)

Αρης – Παναθηναϊκός    0-1

ΟΦΗ – Ολυμπιακός        1-3

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ         0-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός    88
  2. ΠΑΟΚ     72
  3. ΑΕΚ        69
  4. Παναθηναϊκός 55
  5. Αρης       41
  6. ΟΦΗ       36

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(10η τελευταία)

Κυριακή 19/7 ώρα 8 μ.μ.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Αρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής