breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μπορεί τα γλέντια στα πανηγύρια να απαγορεύτηκαν, ξεκινούν όμως στα σπίτια, από τις μεσόκοπες νοικοκυρές που παράτησαν τα τουρκοσίριαλ, μετά τη μετατροπή της Αγιασοφιάς σε τζαμί και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο λατρεμένο τους Χαρδαλιά.

 

Μπορεί στην αρχή να σερβιριστεί μια δόση του Νικόλα, κάθε Τρίτη, πριν το βραδινό φαγητό, μην κάτσει βαρύ στα κορίτσια.

 

Όμως αν το κίνημα των απανταχού της γης Χαρδαλικών απαιτήσει από το Μητσοτάκη, θα έχουμε και τα γνωστά καθημερινά του shows, χωρίς όμως τον κυρ Σωτήρη τον Τσιόδρα.

 

Αυτός πάει, θα κλειστεί σε μοναστήρι το καλοκαίρι, για να ησυχάσει. Θυμάστε τα μπινελίκια που έριξαν τα Ρομά στο Λάρισα και στο Ξάντη και όπου φύγει, φύγει το δίδυμο που μας συντρόφευσε τα μακριά βράδια του χειμώνα και της άνοιξης.

 

Τώρα στο κατακαλόκαιρο πάντως, συναγωνιστές της κλαδικής των λοιμοξιολόγων, κομματάκι δύσκολο να φοράμε άπαντες μάσκες σε εσωτερικό χώρο. Γίνεται να πας να δουλέψεις στα διαλογητήρια, βραδινή βάρδια, να σκάει ο τζίτζικας και εσύ να φοράς τη μάσκα του κυρ Σωτήρη;

 

Άλλο σε κανά μπιτσόμπαρο ή σε κανά κλαμπ της Εκάλης, που πάει ο κυρ Νίκος. Εκεί την παλεύεις, αφού ο κλιματισμός είναι στους 23 βαθμούς και με κανά ακριβό πουρμπουάρ στο γκαρσόνι, τη βγάζει και χωρίς μάσκα. Διότι πώς θα πιείς τις ποτάρες σου και θα ντερλικώσεις τα χαβιάρια, τα φουα γκρα και τους αστακούς, με μάσκα; Δεν λέει.

 

Να γεμίσεις λάδια την πανάκριβη μάσκα των 600 ευρώ, που ψώνισε η μανδάμ Χαρδαλιά από τον οίκο Hermes για το αρχηγόπουλο; Μπααααα. Είπαμε, ο κορωνοϊός είναι για τα φτωχαδάκια. Όταν έχεις μέσο, κάνεις το τεστ, πρωί, μεσημέρι, βράδυ και έτσι είσαι σίγουρος.

 

Προσοχή όμως, αν είστε της πλούσιας τάξης, μην έχετε καταναλώσει πολύ τζατζίκι με σκόρδο, γιατί θα βγει ψευδώς αρνητικό το τεστ, άσε που θα στείλετε αδιάβαστο το νοσηλευτή, αφού η μάσκα που φορά, προστατεύει από ιούς, όχι από μυρωδιές!

 

Με το καλό λοιπόν να μας έρθει ο κυρ Νικόλας. Θα στηθούμε στις τηλεοράσεις, για να δούμε το ματσάκι κορωνοϊού εναντίον...ΠΑΟΚ. Ναι ρε, είμαστε η μόνη ομάδα που νικήσαμε τον κορωνοϊό και την ΑΕΚ και δεν είχαμε θεωρημένα δελτία υγείας, καρντάσιαααα. Α, ρε Χαρδαλιά που θέλουν οι υπεύθυνοι της ομαδάρας μας!


Τσιόδρας-Χαρδαλιάς
μάσκα
διαλογητήριο
beach bar
ΠΑΟΚ
Χαρδαλιάς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής