breaking news Νέο

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) την 21η Ιουλίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου» Δήμου Αλεξάνδρειας και των Νομικών του Προσώπων για ένα έτος .

2. Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων του Δήμου Αλεξάνδρειας και προμήθεια ανταλλακτικών», για ένα (1) έτος.

3. Λήψη απόφασης για, α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου (Αφορά υπόθεση Ροδής Καζαντζόγλου) β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες, (εφόσον απαιτηθεί).

4. Έγκριση έκδοσης Εντάλματος Προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών επέκτασης δικτύου Φ.Ο.Π.

5. Έγκριση αποδοχής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κατόπιν υπογραφής ιδιωτικού Συμφωνητικού συνεργασίας με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία “Μπορούμε Saving Food Saving Lives”.

6. Εξειδίκευση της πίστωσης για την δαπάνη της κάλυψης (έγκριση προπληρωμής) εξόδων εξειδικευμένης μοριακής εξέτασης για διερεύνηση συνδρόμου κατοίκου του δήμου μας

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής