breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Παρουσιάστρια έχασε το δόντι της σε ζωντανή μετάδοση

Ένα ντροπιαστικό ατύχημα που τέσταρε τα αντανακλαστικά της υπέστη παρουσιάστρια εκπομπής στην ουκρανική τηλεόραση.

Η Μαρίτσκα Παντάλκο, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή «1+1», κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του δοντιού της ενώ βρισκόταν στον «αέρα».

Σε μια επίδειξη ψυχραιμίας και επαγγελματισμού, ωστόσο, η Παντάλκο όχι μόνο κατάφερε να πιάσει το δόντι πριν να της πέσει αλλά συνέχισε κανονικά την εκπομπή της μολονότι η εικόνα της δεν ήταν και η καλύτερη.

*****

• Γάλλος μήνυσε το αφεντικό του επειδή... βαριόταν στη δουλειά και κέρδισε τη δίκη

Ο Frederic Desnard, ο οποίος εργαζόταν ως διευθυντής σε ένα παρισινό αρωματοποιείο μέχρι το 2015, μήνυσε τον πρώην εργοδότη του, επειδή η δουλειά του ήταν τόσο βαρετή που τον έκανε καταθλιπτικό και τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Κέρδισε πρόσφατα τη δίκη και αποζημίωση 45.000 δολάρια.  Aς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το 2016, ο Frederic Desnard φιγουράριζε στα διεθνή πρωτοσέλιδα εφημερίδων για να μηνύσει τη γαλλική αρωματοποιία Interparfum για 400.000 δολάρια επειδή έκανε μια βαρετή δουλειά που τον έκανε καταθλιπτικό. Η δίκη όμως έγινε πρόσφατα.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η εταιρεία τον έστειλε σπίτι του για αρκετούς μήνες και αργότερα χρησιμοποίησε την παρατεταμένη απουσία του ως δικαιολογία για να τον απολύσει το 2014. Την περασμένη εβδομάδα, μετά από τέσσερα χρόνια δικαστικών διαφορών, ο 48χρονος Ντέσναρντ κέρδισε την υπόθεσή του, και αποζημίωση 45.000 δολαρίων. Δεν ήταν 400 χιλιάδες αλλά και πάλι...

Το Εφετείο του Παρισιού έκρινε ότι ο Frederic Desnard υπέφερε από απραξία, το οποίο είναι τεχνικά το αντίθετο της εξάντλησης, όπου ένας εργαζόμενος είναι υπερβολικά απασχολημένος. Ο δικηγόρος του πρώην διευθυντή ισχυρίστηκε ότι η πλήρης έλλειψη διέγερσης στην εργασία είχε κάνει τον πελάτη του "καταστρεπτικό" και "ντροπιασμένο", προκαλώντας ακόμη και μια επιληπτική κρίση.

"Ντρεπόμουν να πληρώνομαι για να μην κάνω τίποτα" είπε ο ίδιος - του ζητήθηκε να κάνει πραγματικά ασήμαντα πράγματα εκτός από κάποια βασικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια τεσσάρων ετών, μια εμπειρία που περιέγραψε ως «κάθοδος στην κόλαση».

Αυτά τα καθήκοντα φέρεται να περιελάμβαναν να στήσει τον υπολογιστή του CEO ή να πάει έναν υδραυλικό στο σπίτι του αφεντικού του.

Η Interparfum είπε ότι ο Frederic Desnard δεν είχε παραπονεθεί για τη βαρετή δουλειά του και την έλλειψη διέγερσης κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του στην εταιρεία, αλλά μόνο αφού έμαθε ότι επρόκειτο να απολυθεί...

*****

• Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο που εμπόδιζε την Πυροσβεστική

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρκάρουν (συχνά με αλάρμ) και που δεν σκέφτονται ότι μπορεί να εμποδίζουν τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Είναι οι τύποι “ούτε μισό λεπτάκι δεν έλλειψα” .

Συχνά όμως μπορεί κάτι τόσο αθώο όσο μια παράνομη στάθμευση να κοστίσει τη ζωή ενός ή και περισσότερων συνανθρώπων μας. Μια μικρή (για εμάς) καθυστέρηση ενός ασθενοφόρου ή ενός πυροσβεστικού οχήματος μπορεί να κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές.

Σε ένα video που βρήκαμε στο internet βλέπουμε μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση.

Γυρίστηκε στις 23 Μαϊου του 2020 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και σε αυτό βλέπουμε την προσπάθεια πολλών ανθρώπων για να μετακινήσουν ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο εμπόδιζε ένα πυροσβεστικό όχημα, ώστε να φτάσει σε ένα φλεγόμενο διαμέρισμα. Κυριολεκτικά οι περαστικοί σήκωσαν στα χέρια το παρκαρισμένο για να περάσει η πυροσβεστική.

*****

• Γέννησε όρθια στο πάρκινγκ του μαιευτηρίου

Βιαστική να έρθει στον κόσμο φαίνεται πως ήταν η κόρη της Susan Anderson, μιας γυναίκας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ που γέννησε όρθια στο υπαίθριο πάρκινγκ του μαιευτηρίου.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, δεν είχε χρόνο να μπει μέσα στο κτήριο και με τη βοήθεια μιας μαίας έφερε στον κόσμο το μωρό της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Συγκλονισμένοι παρακολουθούν το σκηνικό εργαζόμενοι ασφαλείας του μαιευτηρίου, αλλά και δύο αστυνομικοί  οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Αυτή η μαμά είχε μια πολύ γρήγορη γέννα, εσπευσμένη σε όρους μαιευτικής. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε χρόνο μέχρι να έρθει η μαμά στην κλινική, αλλά αυτό το μικρό είχε άλλα σχέδια. Ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές γέννες του 2020. Μαμά και μωρό είναι μια χαρά και όλοι μπορούμε να χαμογελάμε με αυτή την εντυπωσιακή γέννηση» έγραψε η ιδιοκτήτρια της κλινικής, Gelena Hinkley, που μοιράστηκε το βίντεο με την έγκριση της μητέρας.

*****

• Αγόρι έβαλε τη φίλη του να ξοδέψει 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Κιμ Καρντάσιαν

Τι και αν η Jennifer Pamplona ήταν ένα καλλίγραμμο μοντέλο με υπέροχες αναλογίες που μάλιστα δούλευε για τον οίκο Versace, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εικόνα της και να γίνει σαν την Kim Kardashian.

Η 26χρονη που κατάγεται από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, αποφάσισε να ακούσει τις επιθυμίες του αγοριού της και να ξοδέψει 50.000 ευρώ και να υποβληθεί σε 25 αισθητικές επεμβάσεις, ώστε να μοιάσει στη γνωστή τηλεπερσόνα.

Μεταξύ των επεμβάσεων που έκανε ήταν και η αφαίρεση 8 πλευρών, ενώ η τελευταία της ήταν αυξητική μεγέθους των ήδη μμεγάλων οπισθίων της.


• Γάλλος μήνυσε το αφεντικό του επειδή... βαριόταν στη δουλειά και κέρδισε τη δίκη
• Σήκωσαν στα χέρια αυτοκίνητο που εμπόδιζε την Πυροσβεστική
• Γέννησε όρθια στο πάρκινγκ του μαιευτηρίου
• Αγόρι έβαλε τη φίλη του να ξοδέψει 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Κιμ Καρντάσιαν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής