breaking news Νέο

Πλεϊ οφ: Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού

Πλεϊ οφ: Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού

Στα τρία παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής που και τα τρία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή την ίδια ώρα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να χαλάσει την φιέστα που είχαν ετοιμάσει οι «Ερυθρόλευκοι» του Πειραιά με τον Ολυμπιακό να επικρατεί εύκολα με 3-0 και παράλληλα με την μεγαλειώδη νίκη του να γιορτάζει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αυτό ήταν κάτι σαν πρόβα τζενεράλε εν όψει του τελικού κυπέλλου, στον οποίο θα ξαναβρεθούν αντίπαλες οι δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 10' με γκολ του Βαλμουενά, για να ζευγαρώσει τα τέρματά του στο 21' , με ένα όμορφο γκολ του Ραντέλοβιτς. Το τελικό 3-0 έγραψε στο 73' ο Καμαράς.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, παρά την υπεροχή του και την κατοχή της μπάλας που είχε δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει και έμεινε στο άγονο 0-0, με αντίπαλο τον Αρη, ο οποίος ξεκίνησε όπως κάνει στα τελευταία παιχνίδια του, λόγω των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 ποδοσφαιριστές. (Ο Γερμανός προπονητής του έκανε μόλις μία αλλαγή και αυτή στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου).

Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι στο 3' με τον Μπισεσβάρτ, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, επειδή απώθησε αντίπαλο ο Βιερίνια.

Στο ΟΑΚΑ και το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι πράσινοι νίκησαν με 3-2 τον ΟΦΗ με τις δύο ομάδες και κυρίως την γηπεδούχο να χρησιμοποιούν πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το σκορ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού άνοιξε ο Μπεκ στο 27' με τον Φιγκεϊρέδο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 29'.

Στο 35' οι γηπεδουχοι με τον Μακέντα ξαναπήραν προβάδισμα στο σκόρ, με τους Κρητικούς όμως να ξαναφέρνουν το παιχνίδι στα ίσα τρία λεπτά αργότερα, στο 38' με τον Βαζ. Στο 42' ο Χατζηγιοβάνης διαμόρφωσε το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε στο 7ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (το σουτ του Φιγκεϊρεδο που ανέλαβε την εκτέλεσή του απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Ξενόπουλος και αυτό είναι το δεύτερο πέναλτι που αποκρούει μέσα σε τέσσερις ημέρες ο νεαρός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, καθώς έχει προηγηθεί η εκτέλεση του πέναλτι του Φετφατζίδη στον αγώνα της περασμένης Κυριακής Αρη – Παναθηναϊκού).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0

ΠΑΟΚ – Αρης 0-0

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ    3-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Τελική)

        τερ.  βαθ.

  1. Ολυμπιακός    74-16       91
  2. ΠΑΟΚ     58-29       73
  3. ΑΕΚ        59-32       69
  4. Παναθηναϊκός 43-32       58
  5. Αρης       48-51       42
  6. ΟΦΗ       43-56       36

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής