breaking news Νέο

Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων : «Ο Ερντογάν, μετατρέποντας την Αγία Σοφία σε τζαμί, πραγματοποιεί μια νέα πολιτιστική γενοκτονία»

  • Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων : «Ο Ερντογάν, μετατρέποντας την Αγία Σοφία σε τζαμί, πραγματοποιεί μια νέα πολιτιστική γενοκτονία»
  • Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων : «Ο Ερντογάν, μετατρέποντας την Αγία Σοφία σε τζαμί, πραγματοποιεί μια νέα πολιτιστική γενοκτονία»

Το Σάββατο 18 Ιουλίου το απόγευμα, στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 22ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων, το οποίο αποτελεί την ετήσια συνάντηση στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, των νέων ποντιακής καταγωγής από όλη την Ελλάδα και τη Διασπορά. Στη συνάντηση αυτή, που έχει πλέον καταστεί θεσμός, η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με το Σωματείο και το Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά» ετοιμάζουν ένα πλούσιο πρόγραμμα και επιλέγουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για επίκαιρα κοινωνικά, πολιτιστικά και ιστορικά θέματα του Ποντιακού Ελληνισμού. 

Στην έναρξη χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιος Τανιμανίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής