breaking news Νέο

Εν συντομία ... από το μπάσκετ

Εν συντομία ... από το μπάσκετ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Για την εύρεση ενός παίκτη στη θέση 3 κινείται ο Φίλιππος, με την προσθήκη του οποίου θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ των «ερυθρολευκων» της Βέροιας για τη νεα χρονιά που θα τους βρεί και πάλι στην Α2 κατηγορία. Υπενθυμίζεται πως μέχρι τώρα ανανέωσαν στον Φίλιππο οι Δημήτρης Σουτζόπουλος, Φαίδων Παραπούρας, Ρίζος Κανταρκος και με τον .... αγέραστο Ευθύμη Κοθρά να συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά, ενώ αποκτήθηκαν οι Σωτήρης Ντόβας και Πηλκούδης.

 

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πέραν της παραμονής του νεαρού Ιωαννίδη στον ΑΟΚ Βεροιας, οι «μπλε» βρίσκονται σε συζητήσεις με έναν ακόμη παίκτη της ομάδας για να συνεχίσει να τους ενισχύει, ενώ στοχεύουν ακόμα και στην απόκτηση άλλων δυο περιφερειακών παικτών.

 

ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

Μετά τους Τσακαλιέρη, Μαστροδημήτρη και Μπουρδάνο, στον σύλλογο των Αετών Βεροιας το βάρος πέφτει τώρα στην απόκτηση ενός παίκτη στον «άσσο». «Με τον οποίο – όπως επεσήμανε ο Μάριος Γεωργιάδης στην «Η» - «να μπορέσουμε να μετουσιώσουμε την ποιότητα των παικτών που πήραμε σε απόδοση μέσα στο γήπεδο».

Από κει και μετά, οι «μελανόλευκοι» της Βέροιας κοιτούν κι άλλους παίκτες, σε μία προσπαθεια να παρουσιασθούν σαφώς πιο δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και της συμμετοχή τους στον 3ο όμιλο (που θα είναι και το μικρότερο από κάθε άλλη χρονιά με την παρουσία 11 ομάδων μόνο).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής