breaking news Νέο

Ποδοσφαιρικά παρασκήνια

Ποδοσφαιρικά παρασκήνια

• Στη θέση του δεξιού μπακ ήθελε να χρησιμοποιήσει τον Ούγκο Σοουζα ο Μίκαελ Ενινγκ, αλλά ο Πορτογάλος αμυντικός του είπε ότι δεν θα μπορούσε να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, γιατί πονούσε κι έτσι ο Γερμανός αναπροσάρμοσε το πλάνο του και έβαλε τον Μπαγκαλιάνη στα δεξιά και ο Χαριστέας σε όλο το πρώτο 20λεπτο του υπενθύμιζε ότι δεν παίζει στόπερ. Κι όμως ο ΠΑΟΚ δεν το εκμεταλλεύτηκε, αφού δεν φρόντισε να απλωθεί στα άκρα.

• Δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες για τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Αρη. Αυτή τη φορά τις άκουσαν από πολύ κοντά, καθώς αντιπροσωπεία των οργανωμένων ανέβηκε στο πούλμαν της ομάδας και εξέφρασε face to face τα παράπονα. Μάλιστα, το ίδιο θα κάνουν, όπως λένε σε ανακοινώσεις τους, και σε στελέχη της ΠΑΕ, σε πολλά από τα οποία ζητούν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους. Παράλληλα, ζητούν και συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Το τέλος Ιουλίου (όταν και αναμένεται στην Ελλάδα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ) θα είναι καυτό.

• Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Πεδρο Μαρτίνς στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, το οποίο ανήκει στον όμιλο των επιχειρήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, απάντησε ευθέως στο ερώτημα γιατί ο Φορτούνης δεν φοράει πια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. «Επειδή δεν είναι αρχηγός. Εγιναν κάποιες προσαρμογές. Απλώς χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Οσοι ήταν αρχηγοί έχουν κάνει καλή δουλειά και αποφασίστηκε από κοινού να μην αλλάξουν».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής