breaking news Νέο

Volley Leaque : Ολα βαίνουν καλώς στον Φίλιππο!

Volley Leaque : Ολα βαίνουν καλώς στον Φίλιππο!

Μπορεί ο ισχυρός άνδρας του βολεϊμπολικού Φιλίππου, Δημήτρης Πιτούλιας, να κατευθύνονταν χθες για την Κεφαλλονιά για να περάσει εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές του, όμως στον σύλλογο των «ερυθρολεύκων» της Βέροιας όλα βαίνουν καλώς!

Κι όταν λέμε βαίνουν καλώς εννοούμε πως μια σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, που θα την βρεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα «σαλόνια» της volleyLeyque, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο!

Αρχής γενομένης με την ανανέωση της (πετυχημένης) συνεργασίας με τον προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα και την τοποθέτηση δίπλα σ' αυτόν του Τάκη Χριστοφορίδη! Ο 56χρνος περιφερειακός προπονητής και πρώην τεχνικός του Αριστοτέλη Σκύδρας, έπειτα από 20 χρόνια επιστρέφει στην οικογένεια του Φιλιππου, καθώς στο παρελθόν υπήρξε γα συνολικά 12χρόνια αθλητής και προπονητης των «ερυθρολευκων» της Βέροιας. Ομως ο Τάκης Χριστοφορίδης, πέρα από άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Τζιουμάκα, αναλαμβάνει και επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου των αναπτυξιακών τμημάτων του Φιλιππου, με έμφαση κυρίως στην οργάνωση των παιδικών τμημάτων. Για τον σκοπό αυτόν άλλωστε και οι ιθύνοντες της ομάδας του Φιλιππου πρόκειται να προβούν στην πρόσληψη άλλων δυο προπονητών, τα ονόματα και των δυο μάλιστα θα ανακοινωθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, με τους οποίους και θα συγκροτηθεί το επιτελείο των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου.

«Ο Φίλιππος Βέροιας Volleyball, παράλληλα με την ιστορική του συμμετοχή στην volleyLeaque, κάνει μία νέα μεγάλη φιλόδοξη αρχη και στα τμήματα υποδομής. Πασχίζουμε να φέρουμε στη Βέροια καταξιωμένους προπονητές και έχουμε ως στόχο να δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά των Ακαδημιών. Να φέρουμε στο άθλημα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που θα είναι οι αυριανοί «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ». Υπάρχει μεγάλο όραμα για τις ακαδημίες και η πρόσληψη του Ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Χριστοφορίδη είναι μόνο η αρχή!», ανέφερε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο Δημήτρης Πιτούλιας.

 

Ετοιμος να πυροδοτήσει νέα «βόμβα» ο Δ. Πιτούλιας

Παράλληλα, ο Δημήτρης Πιτούλιας είναι έτοιμος να πυροδοτήσει νέα «βόμβα» που έχει να κάνει με το όνομα ενός ταλαντούχου και εξελίξιμου παίκτη μεγάλης ομάδας της volleyleaque, ο οποίος αποτελεί μήλο της Εριδος κι άλλων συλλόγων, ενώ μετά την απόκτηση των Κώστα Προύσαλη και Γιώργου Τζιουμάκα, επιδίωξη είναι η ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα στη νέα χρονιά με 6-7 παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Επίσης, στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ερυθρολευκων» της Βέροιας βρίσκονται άλλοι 6-7 παίκτες, με την απόκτηση των οποίων ο Φίλιππος στοχεύει σε μία παρουσία τέτοια στην παρθενική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της volleyLeaque, που θα συνοδευθεί και με την κατάκτηση μιας ζηλευτή θέσης στην κατάταξη!

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η προετοιμασία του Φιλιππου για την ερχόμενη αγωνιστική περιοδο πρόκειται να ξεκινήσει σε 10 ημέρες, στο πρόγραμμα της οποίας περιλάμβανεται και η παρουσία της ομάδας στο Σέλι για μία εβδομάδα.

 

Επιμέλεια: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής