breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ελληνίδες, Έλληνες, κακομοίρηδες που στηρίξατε Τσίπρα για να πάρετε 7 κατοστάρικα το μήνα και αντίθετα σας πήραν μέχρι και τα σώβρακα στο τρίτο μνημόνιο. Όσα είχαν απομείνει δηλαδή και δεν σας τα έφαγε ο Γιωργάκης στο πρώτο, ο Παπαδήμας και ο Σαμαράς με το Βενιζέλο στο δεύτερο.

 

Τέλος η φτώχεια ρε. Ετοιμάστε τα καλά σας σερβίτσια, γυαλίστε τα ασημικά του σαλονιού, θα φάτε πλέον με χρυσά κουτάλια. 

 

32 δις ευρώπουλα μας φέρνει ο Κυριάκος από τις Βρυξέλλες. Και να τα χαβιάρια και να οι σαμπάνιες και να οι βότκες και να τα σπληνάντερα και να τα κοκορέτσια. Τέλος η φτώχεια λέμε ρεεε.

 

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε και μια Μερσέντα και ένα μπε εμ βε τζιπάκι και ένα κοτεράκι και ξεκινάτε βουρ για Μύκονο και Σαντορίνη.

 

Μη στεναχωριέστε και καπετάνιο θα έχετε και μούτσους. Εκείνους τους κακοφορμισμένους Ολλανδούς, που από την πολλή τη φούντα βλέπουν τον Κρόιφ στον ξύπνιο τους και κάτι Δανούς που μας έψησαν το ψάρι στα χείλη, για να μας δώσει η Μέρκελ το πακέτο.

 

Τώρα εσείς θα τους έχετε ορντινάτσες πλέον, να σας σερβίρουν όστρακα και αστακούς.

 

Και να οι γαριδομακαρονάδες και να τα λιθρίνια και να οι ξιφίες, συνοδεία τζατζικιού και σκορδαλιάς.

 

Και το βράδυ στη Μύκονο, πρώτο τραπέζι πίστα στο Nammos να σας τραγουδά ο Ρέμος καψουροτράγουδα, με τις ουισκάρες σας τις μαλτ, 100 χρονών και άνω, από αυτές που έπινε ο Τσώρτσιλ και τίναξε τα πέταλα του Χίτλερ.

 

Και να οι πουράκλες και να τα ουρί από τη Ρωσία και να τα «μα δεν τελειώσαμε, απλά το χρόνο λίγο τον παγώσαμε» τα άσματα στη σκορδόπιστη, που σας παράτησε στη φτώχεια και μόλις έμαθε για τα 32 δις ήρθε σφαίρα πίσω.

 

Και μετά στα Ηρώδεια, τα Μέγαρα με φράκα και παπιγιόν, που θα ζήλευε και ο Νιάρχος ο Σταυράκης και ο μπάρμπα Γιάννης ο Λάτσης. 

 

Και άμα λάχει τα ξημερώματα πας και ένα Μόντε Κάρλο με το ιδιωτικό σου τζετ, να ρίξεις καμιά μπιλιά, στο πριβέ. Όχι ρε σαν τον ψιλικατζή τον Πάνο τον Καμμένο. Εσύ με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο και πάνω ρε θα τους λες «ελάτε ρε χαμούρες, φάτε χρήμα ρεεεεε. Ας είναι καλά ο Κυριάκος ρε, που μας έκανε μεγιστάνες». Βουρ δαγκωτό λοιπόν Νου Δου και στην επόμενη δημοσκόπηση δώστε και 66,6% στον Κυριάκο ρεεεεεε.


Παπαδήμας
Μητσοτάκης
Σαντορίνη
Μύκονος
Ρέμος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής