breaking news Νέο

Kύπελλο Ελλάδος: Το νέο σίριαλ

Kύπελλο Ελλάδος: Το νέο σίριαλ

Σε σίριαλ δίχως τελειωμό έχει μετατραπεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Αρχικά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο γήπεδο της Ριζούπολης την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Ο Ολυμπιακός όμως διαφώνησε με την απόφαση αυτή της Εκτελεστικής Επιτροπής, επειδή όπως υποστήριζε δημόσια το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις ασφάλειας των ποδοσφαιριστών, παρότι όπως υποστηρίζουν όσοι το επισκέφτηκαν ότι ο χλοοτάπητάς του βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και οι εσωτερικοί του χώροι. Εξάλλου ο αγώνας θα γίνει δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Οι  καλύτερα ενημερωμένοι βέβαια υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός λόγος που οι Πειραιώτες διαφώνησαν με το γήπεδο της Ριζούπολης είναι η απόσταση που το χωρίζει από την δική τους έδρα και αυτήν της ΑΕΚ τη Νέα Φιλαδέλφια.

(Αν πράγματι αυτός είναι ο λόγος τότε αναρωτιώμαστε τι πρέπει να πουν και πόσο να φωνάξουν οι ομάδες της επαρχίας και της Θεσσαλονίκης που όλα αυτά τα χρόνια όταν φθάνουν στον τελικό με αντίπαλο ομάδα του Λεκανοπεδίου της Αττικής υποχρεώνονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα και στην γειτονιά της αντιπάλους τους για να παίξουν).

Οι φωνές και οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού ανάγκασαν την Ελληνική Αστυνομία να επανεξετάσει το θέμα του τελικού και να αποφανθεί ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την διεξαγωγή του στο γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά και σε κανένα άλλο του Λεκανοπεδίου, ενώ επαναλαμβάνουμε το παιχνίδι θα διεξαχθεί δίχως φιλάθλους.

Παρότι η Αστυνομία αποφάνθηκε ότι δεν εγγυάται την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού σε κανένα γήπεδο του Λεκανοπεδίου, ο Ολυμπιακός επιμένει να προτείνει το ΟΑΚΑ, την έδρα της ΑΕΚ εκ του ασφαλούς, υποστηρίζουν κάποιοι, αφού γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή αυτή η πρότασή του.

Μπροστά σ' αυτό το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του τελικού που επρόκειτο να γίνει όπως ήδη αναφέραμε την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου και την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για να αποφασίσει που και πότε θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου που έχει μετατραπεί σε σίριαλ δίχως τελειωμό.

Η πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του αυτή τη στιγμή είναι η 30η Αυγούστου ημέρα Κυριακή.

Αν τελικά διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου τότε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με το υπάρχον ρόστερ, αφού οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχουν δικαίωμα να παίξουν από τις 1 Σεπτεμβρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής