breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά, συναγωνιστές τουρκοφάγοι, που ζωστήκατε φυσεκλίκια και είστε έτοιμοι να κάνετε εφ΄ όπλου λόγχη στο Μ1, που είχατε στο στρατό, μισό αιώνα πριν, αυτός ο μπαρμπά Σαμ δεν παίζεται.

 

Βγάζει ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και εκεί που μας ανεβάζει στα ουράνια, συνιστώντας τους Τούρκους να αποφεύγουν την ένταση, τσααακ, μας τη φορά, χαρακτηρίζοντας ως αμφισβητούμενα ύδατα την υφαλοκρηπίδα μας. Τι λες ρε Ντόναλντ Τραμπ, που νομίζεις ότι θα μας τη φέρεις για μια ακόμη φορά, όπως το 1974;

 

Έχουμε κυβέρνηση τώρα...παντελονάτη. Ο Κυριάκος άλλωστε είναι γνωστός για τα εθνικά του φρονήματα, για αυτό και τον έστειλε πιτσιρικά εξορία ο Παπαδόπουλος, αφού δεν έλεγε καθημερινά τρεις φορές, πριν το φαγητό, το Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών.

 

Άσε πάλι η αδερφή του η Ντόρα. Τέρας πατριωτισμού. Άντε μετά να της την πει ο Καμμένος, που από υπουργός με τις κιλάρες του, έγινε πετσί και κόκαλο, τόσο που πετάγονται τα αυτιά του σαν το Μπαγκς Μπάνυ. 

 

Κότα λειράτη είσαι ρε Πάνο, μπροστά στη Δώρα. Διότι και αυτή την εξόρισε η Παπέας και βρέθηκε στα Παρίσια να κάθεται έξω από την Παναγία των Παρισίων, πουλώντας σπίρτα, για να ζήσει τη Μαρίκα και τον Κώστα.

 

Πείνα, φτώχεια, στερήσεις, μιλάμε έζησαν οι Μητσοτάκηδες. Από τότε δεν μπόρεσαν να συνέλθουν οικονομικά, για αυτό και τα βερεσέδια του Κώστα τα ανέλαβε ο Κυριάκος, ως ο γιος και πρώτος αντιστασιακός, εξαμηνίτικος.

 

Δεν μπορώ να πω, και τη Μέρκελ την πήρε τηλέφωνο, παρακαλώντας την οι Τούρκοι, αν θελήσουν να κάνουν γεωτρήσεις στην υφαλοκρηπίδα μας, τουλάχιστον να φορούν μάσκες, για να μη μας κολλήσουν κανά κορωνοϊό και κάνουμε λοκ ντάουν στην περιοχή, με το Χαρδαλιά να επιβαίνει αυτή τη φορά σε υποβρύχιο, για να τους τσιμπήσει όλους. Και τους Τουρκαλάδες, που θα τον δουν τόσο άγριο, που θα την κάνουν άμεσα για την...Κόκκινη Μηλιά λέμε ρεεεε. Να, μα το Μανίτου.


τούρκικος στόλος
Κυριάκος και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Μπακογιάννη-Καμμένος
οικογένεια Μητσοτάκη
Ερντογάν-Μέρκελ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής