breaking news Νέο

«Ουδέν σχόλιον» για τον κανακάρη του…

«Ουδέν σχόλιον» για τον κανακάρη του…

Τώρα μάλιστα! Και ο γιος του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση έσπευσε στις φυλακές Κορυδαλλού μεταξύ των αλληλέγγυων, για να υποδεχθεί το Δημήτρη Κουφοντίνα, παίρνοντας άδεια ο τελευταίος για ένα 48ωρο.

Περνώντας την πύλη των φυλακών, έξω απ' αυτή τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς. Εκεί ήταν και ομάδα νεαρών, που φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά». Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Ο Γιώργος Βούτσης – Βογιατζής είχε στο παρελθόν συλληφθεί (Οκτώβριος του 2007) και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη.

«Ουδέν σχόλιον»... ήταν η απάντηση του προέδρου της Βουλής, όταν ρωτήθηκε σχετικά. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να πει και να σχολιάσει ο κ. Βούτσης, για τον... κανακάρη του, που έσπευσε να υποδεχθεί τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής