breaking news Νέο

Σταύρος Κωστογλίδης – Γιάννης Κερλίδης : «Έσπασαν» τα σύνορα της Ημαθίας

  • Σταύρος Κωστογλίδης – Γιάννης Κερλίδης : «Έσπασαν» τα σύνορα της Ημαθίας
  • Σταύρος Κωστογλίδης – Γιάννης Κερλίδης : «Έσπασαν» τα σύνορα της Ημαθίας

Δύο ημαθιώτες προπονητές με καλή παρουσία τα τελευταά χρόνια στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της περιοχής μας και όχι μόνο, βρήκαν ποδοσφαιρική στέγη και θα μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους, εκτός Ημαθίας. Πρόκειται για τον Σταύρο Κωστογλίδη και τον Γιάννη Κερλίδη.

Ο πρώτος, ο Σταύρος Κωστογλίδης, τα τελευταία χρόνια καθόταν στον πάγκο της Νίκης Αγκαθιάς, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, ενώ την πρώτη χρονιά στην Γ' Εθνική διεκδίκησε την άνοδο στην Football League κοντράροντας την ΒΕΡΟΙΑ και την δεύτερη παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε την κράτησε στην κατηγορία, θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στον πάγκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών στον οποίο θα θητεύσει για δεύτερη φορά.

Ήδη ο Σταύρος Κωστογλίδης, σε συνεργασία με την διοίκηση της νέας του ομάδας ετοιμάζει τα πλάνα της νέας περιόδου.

Ο δεύτερος, ο Γιάννης Κερλίδης, που τους τελευταίους 15 μήνες βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, από την οποία αποχώρησε δίνοντας την θέση του στον βοηθό του Τενεκετζή, μετακομίζει στο πιο αξιόπιστο ίσως ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας μας, σ' αυτό της ΕΠΣ Μακεδονίας και στον πάγκο του Καμπανιακού Χαλάστρας.

Ο Μακροχωρίτης προπονητής είναι η δεύτερη φορά που θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας της Χαλάστρας, αφού έχει προηγηθεί η περίοδος 2016-2017, όταν ο Καμπανιακός αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Γιάννης Κερλίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής