breaking news Νέο

Πετώντας παν' στην εκκλησιά, πετώντας προσκυνάνε…

Πετώντας παν' στην εκκλησιά, πετώντας προσκυνάνε…

Με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας φωτογραφήθηκαν ο ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα στην Αντίπαρο, που βρίσκονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

Ο κ. Μητσοτάκης ανάρτησε μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους, στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ποζάρουν υπερήφανοι, κρατώντας τα ελληνικά τους διαβατήρια.

Ωστόσο το ζεύγος Μητσοτάκη βρέθηκε στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το πρωθυπουργικό ζεύγος χρησιμοποίησε στρατιωτικό ελικόπτερο, για να μεταβεί μετά από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο, για να παρακολουθήσει τους «Πέρσες» του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο. «Οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, την ώρα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε, βέβαια, τη χρήση στρατιωτικού ελικοπτέρου. «Πέταξε για τα καθήκοντά του», ήταν η απάντηση του Στέλιου Πέτσα. 

Πετώντας παν' στην εκκλησιά, πετώντας προσκυνάνε, και στην Επίδαυρο βρε παιδιά πετώντας θε να πάνε…


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής