breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης : Ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ

Παύλος Δερμιτζάκης : Ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, όμως αποτελεί κοινό μυστικό των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά της ομάδας, ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ και αυτός που θα αναλάβει την υποχρέωση, σε συνεργασία με τη διοίκηση και το υπόλοιπο επιτελείο, να την επαναφέρει στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ της πρόσληψης του 51χρονου προπονητή στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ, παίχθηκε χθες με τη γραπτή δήλωσή του με την οποία εξηγεί, με όσο πιο λεπτό και ανώδυνο για την διοίκηση της προηγούμενης ομάδας του, της Καβάλας, τρόπο μπορούσε, τους λόγους για τους οποίους δεν ανανέωσε την συνεργασία του.

Εξάλλου χθες αναμένονταν στην ΒΕΡΟΙΑ, προκειμένου με την συνοδεία ανθρώπων της διοίκησης της να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, αλλά και το Δημοτικό Στάδιο της πόλης και εφόσον το απαιτούν οι ανάγκες της ομάδας να ζητήσει την βελτίωσή τους.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Παύλου Δερμιτζάκη αναμένεται επίσημα να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να ακολουθήσει η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του τύπου.

Εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Καβαλιώτη προπονητή, θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση της πρόσληψης του τεχνικού διευθυντή, που όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα παιδί βγαλμένο από τα σπλάχνα της ομάδας, ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Ο Παύλος Δερμιτζάκης που αναλαμβάνει την υποχρέωση σε συνεργασία με την διοίκηση και το υπόλοιπο επιτελείο της ομάδας να επαναφέρει τη ΒΕΡΟΙΑ στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1969, στην Καβάλα. Είναι δηλαδή 51 ετών.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα όπως ήταν φυσικό την ξεκίνησε από την ομάδα της γενέτειράς του την Καβάλα σε ηλικία 18 ετών, το 1987. Στην Καβάλα έμεινε για 5 χρόνια έχοντας 160 συμμετοχές με την φανέλα της και 47 γκολ (αγωνίζονταν στην θέση του σέντερ φορ).

Το 1992 μεταγράφηκε από την Καβάλα στον ΠΑΟΚ στον οποίο έμεινε για τρεις περιόδους, μέχρι το 1995, φόρεσε την φανέλα με τα μαυρόασπρα και τον Δικέφαλο στο στήθος σε 42 επίσημους αγώνες και σημείωσε 7 τέρματα.

Μετά τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν ο Αθηναϊκός (1995)  9 συμμετοχές και ένα γκολ, η Καλαμάτα (1996) 13 συμμετοχές και 2 γκολ, ο Εργοτέλης (1996 και 1997) 28 συμμετοχές και 16 τέρματα, ο Παναιγιάλειος (1997) 28 συμμετοχές και 16 γκολ, η Ε.Α.Ρ. (1998) 7 συμμετοχές και 5 γκολ και ο Ατρόμητος Αθηνών το 1999 με 17 συμμετοχές και 9 γκολ, στον οποίο έκλεισε και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σε μια πορεία διάρκειας 13 χρόνων, από το 1987 μέχρι το 2000 ο Παύλος Δερμιτζάκης κατέγραψε 327 συμμετοχές και 106 τέρματα στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της χώρας μας.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε την περίοδο 2001-2002 από τον Εργοτέλη, που την περίοδο εκείνη αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, τον οποίο και ανέβασε στην Γ' Εθνική.

Από τον πάγκο του Εργοτέλη στη συνέχεια βρέθηκε στον πάγκο μιας άλλης ομάδας του Ηρακλείου Κρήτης, τον Ατσαλένιο, τον οποίο επίσης ανέβασε από την Δ' στην Γ' Εθνική. Την επόμενη περίοδο 2005-2006, με την ομάδα του Ατσαλένιου τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της τότε Γ' Επαγγελματικής Εθνικής, διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στην έδρα του.

Την περίοδο 2007-2008 μετακομίζει στον Διαγόρα, τον οποίο προβιβάζει από την Γ' στην Β' Εθνική διατηρώντας μάλιστα και πάλι το αήττητο στην έδρα του.

Με τον Διαγόρα, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής συνέχισε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου του 2009, όταν και παραιτήθηκε για να αναλάβει δυόμιση μήνες αργότερα τον Ιανουάριο του 2010 τον ήδη υποβιβασθέντα από την Super League Πανθρακικό, αντικαθιστώντας τον Αλμπέρ Καρτιέ καταφέρνοντας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει εμφανή σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης στην ΠΑΕ της Θράκης.

Το καλοκαίρι του 2010 το όνομά του έπαιξε έντονα στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ σαν υποψήφιου προπονητή του Δικεφάλου, ο οποίος όμως τελικά επέλεξε τον Ιταλό Μόριο Μπερέζα.

Ο Ιταλός όμως απομακρύνθηκε από τον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και ο αντικαταστάτης του ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης. Τελικά ούτε ο Καβαλιώτης τεχνικός κατάφερε να στεριώσει εκείνη την περίοδο στην ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς απομακρύνθηκε και αυτός, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Τον Ιανουάριο του 2011 περοσελήφθη από τον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο έλυσε την συνεργασία του στο τέλος της περιόδου. Τον Νοέμβριο του 2012 επέστρεψε στον πάγκο του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της Super League, που εκείνη την περίοδο είχε μόλις 6 βαθμούς ύστερα από 8 αγώνες, για να τον οδηγήσει τελικά όχι μόνο στην παραμονή στην κατηγορία, αλλά και στην κατάληψη της καλύτερης θέσης στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Super League. Με την ομάδα του Πανθρακικού εκείνη την περίοδο μάλιστα έφθασε μέχρι την ημιτελική φάση του κυπέλλου για να αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό.

Το 2013 είχε ένα πέρασμα από τον πάγκο του ΟΦΗ, ενώ την επόμενη χρονιά (2014) επέστρεψε στον Εργοτέλη από τον οποίο αποχώρησε τρεις μήνες αργότερα.

Τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στην Λαμία στην οποία έμεινε τρεις μήνες.

Η τελευταία, πριν την ΒΕΡΟΙΑ συνεργασία του, είναι η Καβάλα, στην οποία πήγε το καλοκαίρι του 2019 και την οποία την πρώτη περίοδο ανέβασε από την Γ' Εθνική στην Football League, ενώ την δεύτερη (περσινή) είχε μια καλή χρονιά, όπως αξιολογήθηκε από τους ανθρώπους της ίδιας της ομάδας του για να αποχωρήσει για λόγους, που εξήγησε, με γραπτή δήλωσή του και να μετακομίσει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής