breaking news Νέο

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Μόνο σεβασμός για το καθημερινό έργο που με αυταπάρνηση προσφέρει ο Έλληνας Αστυνομικός»

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Μόνο σεβασμός για το καθημερινό έργο που με αυταπάρνηση προσφέρει ο Έλληνας Αστυνομικός»

Στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, παρευρέθηκε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στο χαιρετισμό του εξέφρασε τον σεβασμό του για το έργο που καθημερινά προσφέρουν με αυταπάρνηση, υπερηφάνεια και τεράστια συναίσθηση του καθήκοντός τους οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι, επισημαίνοντας ότι πέρα από την ψυχολογική πίεση, τη συναισθηματική φόρτιση, τη σωματική κούραση, ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός είναι πάντα εδώ, με στόχο τη θωράκιση της κοινωνικής γαλήνης, την προστασία της ασφάλειας του πολίτη, την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών του και την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση του.

Όπως τόνισε ο κ. Τσαβδαρίδης, καθήκον της Πολιτείας είναι η βελτίωση των επαγγελματικών και εργασιακών συνθηκών των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και προς αυτή την κατεύθυνση ως Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, ως Βουλευτής Ημαθίας αλλά κυρίως ως ενεργός και συνειδητοποιημένος πολίτης θα καταβάλει πάντα κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση του ρόλου τους, για τον εκσυγχρονισμό της υλικοτεχνικής υποδομής, για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων και για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας με την απλούστευση των διαδικασιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Σώματος.

Ειδικότερα για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, ο Βουλευτής Ημαθίας σημείωσε ότι στόχος του είναι η ενίσχυσή της με το απαιτούμενο Αστυνομικό προσωπικό, μεγεθύνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει επ' ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής