breaking news Νέο

Κοινωφελής Απασχόληση : Έως και σήμερα οι ενστάσεις

Κοινωφελής Απασχόληση : Έως και σήμερα οι ενστάσεις

Σπεύσατε, γιατί ο χρόνος τελειώνει! Όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Κοινωφελής Απασχόληση 36.500 ανέργων και θέλουν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους, μπορούν μέχρι και σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 14.00 το μεσημέρι.

Οι ενστάσεις μπορούν να γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του οργανισμού (oaed.gr.) με τους κωδικούς πρόσβασης ΤΑΧΙS net ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ. Σε περίπτωση  αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 14.00, προκειμένου να επισυναφθούν από τους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις του αρμόδιου ΚΠΑ2, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία στην πρόσκληση.

 

Οι εγγεγραμμένοι

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των ανέργων στο πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων», για 36.500 θέσεις εργασίας, θέσεις πλήρους απασχόλησης, καθώς και ο προσωρινός πίνακας αποκλεισμένων αναρτήθηκαν από την προηγούμενη Πέμπτη (23 Ιουλίου) στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ.

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα του οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργασθούν για οκτώ μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους επιβλέποντες φορείς ή και στις υπηρεσίες τοποθέτησης.

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής