breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ είχαμε συνηθίσει την κοινή γνώμη για την τραγωδία με τους 102 νεκρούς στο ΜΑΤΙ, ότι έφταιγε ο άνεμος και τα κουκουνάρια, βγαίνει αυτός ο πυραγάκος ο Λιότσιος και χαλάει την πιάτσα.

 

Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν ο Λάτσιος, ο τέως της Ελένης της Μενεγάκη ντε, που θέλησε να κάνει κανά στόρυ για τον ΑΝΤ1. 

 

Μετά όμως μάθαμε ότι τον πυραγάκο τον πλεύρισαν στρατηγούληδες, όπως ο Ματθαιόπουλος, που του είπαν να κάνει…τουμπεκί ψιλοκομμένο, για να μην το στείλουν στα σύνορα. Διότι φαντάσου να πήγαινε ο πυραγάκος στον Έβρο ή σε κανένα ακριτικό νησί, χωρίς δένδρα και να έπαιρναν φωτιά τα μπιτσόμπαρα από τα λάγνα κορμιά των χορευτριών από την καθ’ ημάς Ανατολή. Όχι πυροσβεστική, ούτε ολόκληρη Ανταρκτική με πάγο δεν μπορούσε να τη σβήσει.

 

Διότι, όταν βλέπεις αραπίνες μαύρες ερωτιάρες με ουίσκι και γλυκές κιθάρες, να λικνίζονται στους ρυθμούς του τσιφτετελορόκ, όσο να ‘ναι ανάβεις και εσύ ρε παιδάκι μου.

 

Και να οι παραγγελιές οι σαμπάνιες, τα ουίσκια μετά...ξηρών καρπών και να οι παγωμένες οι βότκες και να τα μπιφτέκια με κέτσαπ και μουστάρδα.

 

Ωραίες μέρες ρε, που μόνο επί ΠΑΣΟΚ γνωρίσαμε. Πού τέτοιες μέρες πια. Έχουμε πέσει στη φτώχεια, που μυρίζει το χνώτο μας.

 

Κανά ζαρζαβατικό τρώμε από τη γειτόνισσα, που μας λιμπίζεται, διότι είμεθα και παιδαράδες, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, και όσο να είναι είμαστε για ντομάτες και κολοκυθάκια, επί τη εμφανίσει μας.

 

Και αφού ξεκινά το πρόγραμμα «νταντάδες της γειτονιάς», θα είμαστε οι πρώτοι που θα δηλώσουμε συμμετοχή. Όχι ως νταντά, αλλά σαν μωρό. Διότι έχει κάτι αστέρια η πολυκατοικία μας, που είναι έτοιμα να μας ταΐσουν μερέντα με βιτάμ, light ε, για να μην ξεχνιόμαστε και να μας λένε παραμυθάκια, για να κάνουμε νάνι, που δεν πιάνουμε ξανά δουλειά στον αιώνα τον άπαντα.

 

Αραχτοί και light αδέρφιαααααα


Λάτσιος
Ματθαιόπουλος
μπουζούκια
νταντάδες της γειτονιάς
Αραχτοί και Light

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής