breaking news Νέο

Μεταγραφική βόμβα από το ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και το φετινό καλοκαίρι

  • Μεταγραφική βόμβα από το ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και το φετινό καλοκαίρι
  • Μεταγραφική βόμβα από το ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και το φετινό καλοκαίρι
  • Μεταγραφική βόμβα από το ΓΑΣ Αλεξάνδρεια και το φετινό καλοκαίρι

Στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η Διοίκηση του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ προχώρησε σε μία σπουδαία και ουσιαστική μεταγραφή. Έτσι το ήδη πλούσιο ρόστερ ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την έλευση της έμπειρης και εγνωσμένης αξίας Ηλιανής Μενεξέ. Μία αθλήτρια με πλούσιες παραστάσεις, που αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, καθώς κυκλοφορούσε «ελεύθερη» στο μεταγραφικό «παζάρι». Η Διοίκηση του ΓΑΣ παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, για ακόμη μια φορά έκανε την υπέρβαση και ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το «οπλοστάσιό» του.

Η Ηλιανή είναι ένα «πολύεργαλείο», καθώς αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία είτε ως διαγώνιος είτε ως ακραία είτε ως λίμπερο. Πλούσιο αγωνιστικό βιογραφικό, καθώς αγωνίστηκε στις ομάδες : Siemens,  Αστέρια Πυλαίας, Γ.Α.Σ. Βασιλικών, Α.Σ. Πανοράματος, Α.Ε.Ν Πανοράματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυνατά της σημεία είναι το «φαρμακερό» σερβίς και η εκπληκτική της άμυνα!

Ηλιανή, σε καλώς ορίζουμε στην ιστορική ομάδα του Γ.Α.Σ., σε καλώς ορίζουμε στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Ευχή μας για μία σεζόν γεμάτη Υγεία και Νίκες!

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ... πάντα ένα βήμα μπροστά


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής