breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

Τρεις από τις 17 ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, δείχνουν να έχουν ξυπνήσει από τον βαθύ λήθαργο, στον οποίο τις έχει οδηγήσει ο κορονοϊός και κινούνται πλέον δραστήρια, σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας περιόδου.

Πρόκειται γαι τον Φίλιππο Μελίκης που αφού έβγαλε την νέα διοίκησή του πραγματοποίησε μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του, τον Παρσόπουλο, που επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε για να αναλάβει και χρέη προπονητού, και ανανέωσε την συνεργασία με τους περισσότερους παίκτες που ανήκαν στην ομάδα και την προηγούμενη σεζόν.

Τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που επίσης έχει ήδη ανανεώσει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του της περσινής περιόδου, ενώ οι νέες ανανεώσεις του είναι ο Συμεωνίδης, ο Φωτόπουλος, ο Κελεσίδης και οι 18χρονοι αμυντικοί Θωμάς Μουστάκας και Αλέξανδρος Παπουλίδης. Και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που επίσης διατήρησε το μεγαλύτερο κομμάτι του περσινού του ρόστερ, ενώ τελευταία ανακοίνωσε και την επιστροφή ύστερα από δύο χρόνια στην ομάδα του Μακροχωρίου του 27χρονου πορτιέρο Αλέξη Θεοδοσιάδη.

Στην Β' κατηγορία, η Α.Ε. Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την πρόβλεψη του Μπάμπη Σαλτουρίδη στο πόστο του γυμναστή της ομάδας της, ενώ ο Κεραυνός Επισκοπής μετά την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμη χρόνο με τον Καρυπίδη και τον Ντατσή ανακοίνωσε και την απόκτηση του Νίκου Χατζηϊωαννίδη, που την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στην Δόξα Νάουσας, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Αχιλλέα των Λευκαδίων και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής