breaking news Νέο

Δημιουργία γηπέδου καλαθοσφαίρισης/χειροσφαίρισης/πετοσφαίρισης στο μουσικό σχολείο Βέροιας

Δημιουργία γηπέδου καλαθοσφαίρισης/χειροσφαίρισης/πετοσφαίρισης στο μουσικό σχολείο Βέροιας

Αντικείμενο του παρόντος έργου  ήταν η προσαρμογή χώρου και δημιουργία γηπέδου καλαθοσφαίρισης/χειροσφαίρισης/πετοσφαίρισης στο μουσικό σχολείο Βέροιας στον υπάρχοντα χώρο αθλοπαιδιών (ασφάλτινο δάπεδο). Η υπάρχουσα ασφαλτοστρωμένη επιφάνεια διαστάσεων 12,80μΧ27,00μ περίπου και εμβαδού 345,60μ2 διαπλατύνθηκε, ώστε οι τελικές διαστάσεις να είναι 17,00μΧ30,00μ και εμβαδού 510,00μ2 περίπου, ικανή να φιλοξενήσει τα ανωτέρω γήπεδα.

Στην  επιφάνεια που διαπλατύνθηκε, ώστε το γήπεδο να έχει τελικές διαστάσεις 17,00μΧ30,00μ, εκτελέστηκαν εκσκαφές σε κατάλληλο πλάτος και βάθος περίπου 50εκ, ώστε να αφαιρεθεί η φυτική γη και να γίνει η διάστρωση της βάσης και της υπόβασης, επίσης κατά μήκος των πλευρών  διαπλάτυνσης κατασκευάστηκαν σενάζ από ελαφρά οπλισμένο σκυρόδεμα για εγκιβωτισμό όλων πλευρών του γηπέδου και άρση υψομετρικών διαφορών κυρίως στην ανατολική πλευρά. Κατόπιν διαστρώθηκε το ασφαλτόμιγμα στο απαιτούμενο πάχος 5εκ προς εξομάλυνση των κλίσεων, χωρίς να προκαλεί διαχωρισμό του ή άλλες επιφανειακές ατέλειες στη διαστρωθείσα επιφάνεια. Έπειτα ακολούθησε η ακρυλική αντιολισθηρή επένδυση δαπέδου (ελαστική υπόβαση) πάχους 2,5-3mm.

Ο εξοπλισμός του γηπέδου περιλαμβάνει:

1) Ζεύγος μπασκετών με το προστατευτικό κάλυμμα του κορμού.

2) Σετ (ζεύγος) κινητοί ορθοστάτες (στυλοβάτες) από γαλβανισμένη σιδηροσωλήνα Φ75, με κεραίες βόλεϊ, δίχτυ και προστατευτικά ορθοστατών.

3) Ζεύγος Εστιών Handball αλουμινίου συναρμολογούμενη διαστάσεων 3,00Χ2,00Χ0,60+1,00μ

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των  σαράντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ  (42.500,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Μετά από συνοπτικό διαγωνισμό η σύμβαση που εκτελέστηκε είναι ποσού 24.225,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από ίδια έσοδα του Δήμου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής