breaking news Νέο

Τέλος χρόνου για τους εκπροσώπους μας, για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής

Τέλος χρόνου για τους εκπροσώπους μας, για να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής

Αύριο Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 3 το απόγευμα, ολοκληρώνεται η προθεσμία των ομάδων της Γ' Εθνικής να δηλώσουν συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Και ενώ μας χωρίζουν λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα από την καταλυτική ημερομηνία, το τοπίο μέσα στο οποίο σκοπεύουν να πορευθούν την φετινή περίοδο, οι τρεις εκπρόσωποί μας, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, η Νίκη Αγκαθιάς και ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παραμένει θολό.

Το βέβαιο είναι ότι και οι τρεις, όπως οι περισσότερες ομάδες της Γ' Εθνικής, αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την συμμετοχή τους στο αντίστοιχο πρωτάθλημα να βρίσκεται υπό συζήτηση.

Στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ύστερα από τρεις γενικές συνελεύσεις φαίνεται να βρέθηκε λύση και η ομάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Με περιορισμένο βέβαια μπάτζετ. Όμως αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικά δυσάρεστο και τη νέα περίοδο θα δώσει παρών, για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε δύο συνεχόμενες περιόδους, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα των Τρικάλων εξ' άλλου τα τρία προηγούμενα χρόνια παράλληλα με τις διακρίσεις της λειτουργώντας με σχέδιο κατάφερε να δημιουργήσει έναν κορμό από νεαρούς ποδοσφαιριστές, πάνω στον οποίο θα χρειαστεί να μπολιάσει την νέα περίοδο. Έτσι με τα 40.000 ευρώ που έχουν βάλει σαν όριο μπορούν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην κατηγορία.

Στην Νίκη Αγκαθιάς τα πράγματα είναι δυσκολότερα, όχι μόνο επειδή ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 13 όλους κι όλους ποδοσφαιριστές, αλλά και επειδή οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της είχαν συμφωνία για ένα μόνο χρόνο με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ελεύθεροι, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να χτιστεί από την αρχή και αυτό θα πρέπει να γίνει σύντομα, αφού το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε επτά εβδομάδες και η ομάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Χρόνος βέβαια υπάρχει και για την ομάδα της Αγκαθιάς, όμως θα πρέπει να τρέξει από δω και πέρα τις διαδικασίες για να προλάβει τις ημερομηνίες, εκτός κι αν έχει αποφασίσει να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει την περσινή ομάδα, πάνω στην οποία θα στηριχθεί, εφόσον φυσικά δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Είναι μια λύση που επέλεξε και τις δύο προηγούμενες φορές που συμμετείχε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όχι είναι αλήθεια και με μεγάλη επιτυχία, αφού και τις δύο φορές οδηγήθηκε στον υποβιβασμό. Όμως τα δεδομένα σήμερα έχουν αλλάξει με τις ομάδες της Γ' Εθνικής, τις περισσότερες τουλάχιστον, να αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων οδηγούνται στη λύση των νεαρών ποδοσφαιριστών, που είναι οικονομική και επί πλέον δίνει προοπτική στις ομάδες.

Κοντός ψαλμός όμως αλληλουϊα. Σε λίγες ώρες από τώρα η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής λήγει, οι ομάδες οφείλουν να ξεκαθαρίσουν αν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και με τις κινήσεις τους στη συνέχεια να φανερώσουν πως σκοπεύουν να πορευθούν την νέα περίοδο.

 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής