breaking news Νέο

Λευτέρης Αυγενάκης: Παρωχημένη και προβληματική η ΕΕΑ

Λευτέρης Αυγενάκης: Παρωχημένη και προβληματική η ΕΕΑ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας από το βήμα της βουλής χαρακτήρισε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού «παρωχημένη και εξαιρετικά προβληματική». Και μιλάμε βέβαια για μια επιτροπή που ο ίδιος ο υφυπουργός στελέχωσε και φυσικά στήριξε όλο αυτό το διάστημα και που εδώ και δέκα περίπου μήνες ταλαιπωρεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας, με μια απόφαση που στηρίχθηκε σε εξαιρετικά διάτρητη διαδικασία.

Δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στιγματίστηκαν δίχως να δικαστούν, εξαιτίας της απόφασης μιας επιτροπής, την οποία σήμερα ο ίδιος ο υφυπουργός που την στελέχωσε χαρακτηρίζει «παρωχημένη και εξαιρετικά προβληματική»!!

O υφυπουργός Αθλητισμού συγκεκριμένα πέρασε τροπολογία με την οποία μεταξύ αλλων παρατείνει τη θητεία της διοίκησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τρεις μήνες – για να ολοκληρώσει τη δουλειά της – όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, μέχρι να καταρτιστεί και να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο που θα περιέχει τη .. νέα Ε.Ε.Α. Κατά λέξη ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε μιλώντας από το βήμα της Βουλής: «Ωστόσο να πούμε ότι ήδη επεξεργαζόμαστε διάταξη που θα έρθει στο νομοσχέδιο που θα βγει σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες, όπου με αυτή τη διάταξη θα αλλάζει άρδην το πλαίσιο της λειτουργίας της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θεωρούμε παρωχημένο και εξαιρετικά προβληματικό όπως αποδείχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν!!! (τα θαυμαστικά δικά μας). Γι' αυτό το λόγο παρατείνεται η θητεία της διοίκησης για να ολοκληρώσει τη δουλειά της αφενός και αφετέρου θα φέρουμε διάταξη που θα δίνει ένα νέο, σύγχρονο, ασφαλές και κυρίως πιο κοντά στις απαιτήσεις των καιρών»!

Και όλα αυτά για μια Επιτροπή στην οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθέτησε νέα μέλη στελεχώνοντας την λίγο πριν αυτή συνεδριάσει για να εξετάσει την καταγγελία του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ – Ξάνθης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής