breaking news Νέο

«Βίοι Παράλληλοι των Αγίων Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Αγίου Λουκά του Ιατρού», στην "Παντάνασσα" από τη Μητρόπολη

«Βίοι Παράλληλοι των Αγίων Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Αγίου Λουκά του Ιατρού», στην

Κατάμεστο το μητροπολιτικό κέντρου πολιτισμού «Παντάνασσα» το απόγευμα της Κυριακής 12ης Νοεμβρίου, στην εσπερίδα που διοργάνωσε η Μητρόπολή μας, με θέμα «Βίοι παράλληλοι. Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος-Άγιος Λουκάς ο Ιατρός». Την εκδήλωση διάνθισε με την παρουσία της η χορωδία της Μητρόπολης, ενώ παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος, ο περ. σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης,  ο διοικητής της Β΄ΜΚΔ κ. Κούτελης, ο πρόεδρος του δημ. Συμβουλίου Νάουσας κ. Παρθενόπουλος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Διαμαντόπουλος και  ο πρόεδρος του ΙΣΗ κ. Διαμαντόπουλος.

Πρόεδρος της εσπερίδας υπήρξε ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ, ενώ αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα για τον παράλληλο βίο των δυο Αγίων της Ορθοδόξου εκκλησίας μας : «Ποιμένες και ιατροί ψυχών» από τον πρωτοπρεσβύτερο, ιατρό,  π. Απόστολο Χατζηδήμου, «Διάκονοι του Θεού και των ανθρώπων» από την κ. Βασιλική Κώστα, καθηγήτρια ιατρικής του ΑΠΘ και «Διωκόμενοι, θλιβόμενοι, κακουχούμενοι» από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα. 

Ακολούθησε συζήτηση και προβολή οπτικοακουστικού υλικού, ενώ στα πλαίσια της εσπερίδας εγκρίθηκε ψήφισμα υπέρ του Νοσοκομείου Νάουσας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής