breaking news Νέο

Φίλιππος: Έκλεισε το ρόστερ του με την παραμονή του Δάνη Ελευθεριάδη

Φίλιππος: Έκλεισε το ρόστερ του με την παραμονή του Δάνη Ελευθεριάδη

Αν και η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ανδρικής καλαθοσφαιρικής ομάδας του Φιλίππου για την νέα αγωνιστική χρονιά έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 20 Αυγούστου στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Βέροιας "Δημήτριος Βικέλας" (Μακροχώρι), οι "ερυθρόλευκοι" της Βέροιας φρόντισαν ήδη να κλείσουν το ρόστερ τους, ώστε άπαντες οι παίκτες να είναι παρόντες στην "πρώτη" και στην διάθεση του τεχνικού Χρήστου Μπλατσιώτη. Άλλωστε, κάτι τέτοιο αποτέλεσε εξ αρχής επιδίωξη του Χρήστου Μπλατσιώτη, που σε συνεργασία με τον επικεφαλής του καλαθοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Ηλία Λαζό, έγινε η μέγιστη προσπάθεια να υπάρξει αίσιο τέλος και με την περίπτωση της ανανέωσης του Δάνη Ελευθεριάδη, με την παραμονή του οποίου πλεον καλύφθηκε και η τελευταία ανάγκη της ομάδας να έχει εναν παίκτη σαν και αυτόν στη θέση 3.

«Με την παραμονή και του Δάνη Ελευθεριάδη καταφέραμε να κρατήσουμε τον ίδιο και πετυχημένο κορμό της ομάδας στο περυσινό πρωτάθλημα της Α2 και παράλληλα να πάρουμε καλύτερους παίκτες σε θέσεις που χρειαζόμασταν» επεσήμανε στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" ο Χρήστος Μπλατσιώτης, ο οποίος σ΄ότι αφορά και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, έχει κατά νου την διεξαγωγή δυο τεστ μέχρι την 13η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας του κυπέλλου Ελλάδος και αμέσως μετά την πραγματοποίηση άλλων 4-5 φιλικών αγώνων. Παιχνίδια με τα οποία και ο Φίλιππος θα είναι σε θέση να παρουσιασθεί έτοιμος στις αρχές του Οκτώβρη, για την πρόκληση του νέου πρωταθληματος. Ολα αυτά, βέβαια, πάντα σε σχέση και με το πως θα εξελιχθεί η πανδημία του covid-19 στην χώρα μας.

 

Αετοί Βέροιας: Πήραν

και Θοδωρή Γκοτζαμανίδη!

Βήμα - βήμα οι Αετοί Βέροιας προχωρούν στην δημιουργία ενος δυνατού ρόστερ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ' Εθνικής /3ος όμιλος (που φέτος σημειωτέον θα διεξαχθεί μ' έναν αριθμό 11 ομάδων μόνο!).

Ετσι, μετά τους Τσακαλιέρη, Μπουρδάνο, Μαστροδημήτρη, Γκίτκο (ο οποίος προέρχεται από το εφηβικό του ΑΟΚ Βέροιας), οι ιθύνοντες των “μελανόλευκων” της Βέροιας ενέταξαν στο ρόστερ τους τον Θοδωρή Γκοτζαμανίδη (1.97μ., "τριαροτεσσάρι"), ο οποίος στην λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στην εφηβική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και αποτελεί γιος του παλιού παίκτη της ΓΕ Βέροιας Γιαννη Γκοτζαμανίδη.

«Ο Θοδωρής Γκοτζαμανίδης είναι ένας μαχητικός παικτης, τα χαρακτηριστικά του οποίου αρέσουν και συν τοις άλλοις ότι πρόκειται για τον γιο του Γιάννη Γκοτζαμανίδη συνετέλεσαν στο να κινηθούμε για την απόκτησή του» ανέφερε στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" από την Εύβοια ο τεχνικός ηγέτης των Αετών Βέροιας Μάριος Γεωργιάδης, που περνά τούτη την περίοδο τις καλοκαιρινές διακοπές του, γεμίζοντας συνάμα τις... μπαταρίες του εν όψει ενος δύσκολου χειμώνα, όπως προμηνύεται από κάθε πλευρά...

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ομάδας των Αετών Βέροιας θα πραγματοποιηθεί μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ενω στο προγραμμα προετοιμασίας της ομάδας έχουν συμπεριληφθεί και αρκετά φιλικά, για τα οποία πλην όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα, σύμφωνα με την κατάσταση της πανδημίας ετσι όπως εξελίσσεται στη χώρα μας, το τι τύχη θάχουν βέβαια αυτά...

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής