breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Γκουναϊντίν καρντάσια. Καλημέρα συντρόφισσες και σύντροφοι, ερντογανικοί και κεμαλικοί. Τελικά σας σκίσαμε την υφαλοκρηπίδα σας, ή πείτε το όπως αλλιώς θέτε.

 

Γιατί μπορεί να ποντίσατε εσείς καλώδια με το Σουτζούκ Ρέις σας, εμείς όμως βάλαμε στη διαπασών στις φρεγάτες μας το Εκάεν και το Τσάμπασιν κι επέμναν τα τουβάρεα γιάρ γιάρ αμάν, κάτι Μαντουβάλες με το Στελάρα τον Καζαντζίδη και χάζεψε το σόναρ σας.

 

Εσείς νομίζετε ότι κάνατε σεισμογραφικές έρευνες στην υφαλοκρηπίδα μας, αλλά εμείς σας μπερδεύαμε.

 

Εποχές πειρατικού ραδιοφώνου ρε. Κούλα, πολύ κωλ@παιδο ο Κυριάκος, βασικά να ούμε. 

Και να οι αφιερώσεις από το ομώνυμο κομμάτι, του ομώνυμου δίσκου, στη Σούλα που βράζει κόλλυβα στην αυλή και να εδώ στούντιο sixty nine. Σας στείλαμε ρε μεμέτηδες αδιάβαστους.

 

Ούτε εκατό τορπίλες και 69 πυραύλους να σας έριχνε ο αρχιστράτηγος Κουλ (από το Κούλης) Μαλ (αυτό αφήστε το γιατί θα μας τσιμπήσει το Ε ΣΟΥ ΡΟΥ). 

 

Ναι ρε, θριαμβεύσαμε και πείτε εσείς ό,τι θέλετε. Νενικήκαμεν. Με τα μάτια θα πείτε, με τα μάτια ρε.

 

Ε ρε που να υπήρχε Τσίπρας και Μητσοτάκης το 1940. Τι πολέμους και βλακείες. Θα έμπαινε ο Μπενίτο πρώτο τραπέζι Κολωνάκι στις 29 του μηνού Οκτωβρίου και θα το χτυπούσε τον καπουτσίνο με κρέμα, μαζί με τον Κούλη και τον Αλέκση. 

 

Nα, τέτοια μας κάνετε και δεν έχουμε οριοθετήσει ακόμη την υφαλοκρηπίδα μας. Άλλωστε σε καμιά περίπτωση δεν θα σας την παραδώσουμε, την υφαλοκρηπίδα ντε, διακορευμένη. 

 

Διότι το λίγο από το Σουτζούκ Χανούμ Ρέις δεν συνιστά βιασμό, συνεννοηθήκαμε ρε ψεκασμένα παλιοεθνίκια, που ξεσηκώνετε τον κόσμο για μια τόσο δα μικρή σεισμική ερευνούλα;


Καζαντζίδης
Ψάλτης
Μητσοτάκης
Κολωνάκι
υφαλοκρηπίδα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής