breaking news Νέο

Δωρεάν eshop για τα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Δωρεάν eshop για τα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Το Επιμελητήριο Ημαθίας προσφέρει νέα δωρεάν υπηρεσία για τα μέλη του. Μπορούν πλέον τα μέλη του να δημιουργήσουν δωρεάν eshop στην πλατφόρμα www.directmarket.gr, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να πωλούν τα εμπορεύματά τους και ηλεκτρονικά.

 

Η νέα μας υπηρεσία προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα διεθνούς προβολής και Ηλεκτρονικών πωλήσεων για τα προϊόντα όλων των Τοπικών Επιχειρήσεων. Το Επιμελητήριο Ημαθίας συμμετέχει στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr δημιουργώντας ταυτόχρονα και την Τοπική Αγορά Νομού Ημαθίας, η οποία είναι προσβάσιμη και μέσα από την Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.

 

Η συμμετοχή των Επιχειρήσεων γίνεται εύκολα μέσω διαδικτύου, ενώ η παρακολούθηση και εκτέλεση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά μια σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet). Η εύκολη Διαχειριστική Εφαρμογή είναι προσβάσιμη και από κινητό και η κάθε επιχείρηση διαχειρίζεται αποκλειστικά η ίδια το προφίλ της, τα προβαλλόμενα προϊόντα, τις τιμές και όλες τις ηλεκτρονικές παραγγελίες από τους δικτυακούς «πελάτες».

 

Το DirectMarket.gr είναι το μοναδικό e-Mall στην Ελλάδα με πλήρως αυτοδιαχειριζόμενο Ηλεκτρονικό Ράφι Προϊόντων, όπου προβάλλονται ήδη με επιτυχία 1500 επιχειρήσεις και πάνω από 1.200.000 προϊόντα με σημαντικές πωλήσεις και επισκεψιμότητα.

 

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στο τηλέφωνο 2331029774 και στο email support@icci.gr.

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας

Δαληγγάρος Βασίλης

Πρωτοψάλτου Θεόφιλος

Δαμιανάκη Εύη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής