breaking news Νέο

Τρίκαλα - Αγκαθιά - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Τα προβλήματα και οι στόχοι των τριών εκπροσώπων της Ημαθίας

Τρίκαλα - Αγκαθιά - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Τα προβλήματα και οι στόχοι των τριών εκπροσώπων της Ημαθίας

Αίσιο τέλος είχε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την διοίκηση του εστάλη, μέσα στην επιστρεπόμενη προθεσμία, στην αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας αρχής συμπληρωματικός φάκελος με τα στοιχεία που της ζητήθηκαν και το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Η επισημη έγκριση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα βέβαια θα δοθεί από την ΕΠΟ μετά την επανεξέταση των φακέλων, με τα συμπληρωματικά πλεον στοιχεία που εστάλησαν και εφόσον δεν προκύψει άλλο πρόβλημα.

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε οτι η ομάδα της Ημαθίας δεν είναι η μοναδική που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα ούτε φυσικα είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται. Είναι ένα θέμα που σε κάθε περίοδο παρατηρείται σε αρκετές ομάδες η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων στη συνέχεια το λύνει με συμπληρωματικό φάκελο μέσα στον οποίο υπάρχουν τα στοιχεία που τις ζητούνται.

Αν λοιπόν όλα κυλήσουν ομαλά η Ημαθία την νέα περίοδο θα εκπροσωπηθεί με τρεις ομάδες όλες από τον Δήμο Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων και η Νίκη Αγκαθιάς με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από την προηγούμενη συμμετοχή τους είχαν πλήρη φάκελο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα παίρνοντας το οκ της αρμόδιας επιτροπής από την πρώτη εξέταση και δίχως να χρειαστούν συμπληρωματικά στοιχεία.

Το πρώτο βήμα λοιπόν από τις τρεις εκπροσώπους της Ημαθίας έγινε. Η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα ειναι γεγονός. Διοίκηση και οι τρεις έχουν εκλέξει διαφορετικά ο φάκελος θα ήταν ελλειπής.

Προπονητή επίσης ανακοίνωσαν και αυτό πλεον που απομένει είναι να διαμορφώσουν το ρόστερ τους με κάποιες νέες προσθήκες ποδοσφαιριστών.

Αυτό που μπορούμε να πούμε σαν γενικό συμπέρασμα είναι ότι και οι τρεις εκπρόσωποι μας στην Γ’ Εθνική θα κάνουν φέτος χαμηλή πτήση και αυτό αποδεικνύεται και από τον τρόπο που κινήθηκαν μέχρι στιγμής. Δυσκολεύθηκαν να βγάλουν διοίκηση και η απόφασή τους για το αν συμμετασχουν ή όχι στο πρωτάθλημα, πάρθηκε ύστερα απο αρκετές συζητήσεις και συσκέψεις, και ενω άλλες ομάδες της κατηγορίας ήδη εχουν αρχίσει τα φιλικά του καλοκαιριού οι τρεις ομάδες της Ημαθίας δεν έχουν ξεκινήσει προετοιμασία.

Εξυπακούεται λοιπόν ότι στόχος και των τριών δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία κάτι που αν επιτευχθεί θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία.

Η δυσκολία βέβαια της επίτευξης του στόχου θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και που ακόμη είναι άγνωστος γι’ αυτό και αναμένεται με μεγάλη αγωνία η συμπληρωματική προκήρυξη που θα εκδόσει η διοργανώτρια αρχή με την οποία θα ορίζεται πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο.

Να δούμε όμως, ξεχωριστά για κάθε ομάδα από τις τρεις της Ημαθίας, πως κινήθηκε μέχρι στιγμής και πως σκοπεύει να πορευθεί στη συνέχεια.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Δίχως σημαντικές αλλαγές στην διοίκηση της και με τον Δημήτρη Πρίντζιο για πέμπτη συνεχόμενη περίοδο στον πάγκο της θα πορευθεί ο Μ. Αλεξανδρος Τρικάλων.

Οσον αφορά το ρόστερ του θα στηριχθεί κυρίως στον νεαρό κορμό που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια πάνω στον οποίο πιθανόν να προσθέσει 4-5 ακόμη παικτες, κυρίως νεαρούς. Ενω το μπάτζετ του θα περιοριστεί στα βασικά έξοδα και θα γίνει σαφώς χαμηλότερο από τα προηγούμενα χρόνια.

Στόχος η παραμονή στην κατηγορία κι αν δεν τα καταφέρει να παραμείνει όρθιος την επόμενη χρονιά στο πρωταθλημα της Α’ κατηγορίας.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Η Νίκη Αγκαθιάς θα πορευθεί με πολυμελή διοικηση στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη της περσινής. Χαρακτηριστικό της νέας διοίκησης η ενεργοποιηση πρώην ποδοσφαιριστών της όπως ο Μπάμπης Χατζόπουλος, ο Αντωνόπουλος, ο Γιοβανόπουλος, ενω επιστρατεύθηκε και ένας παλιος παράγοντας της ο Θωμάς Ζυμάρας.

Η Νίκη Αγκαθιάς έχει το δυσκολότερο έργο και από τις τρεις εκπροσώπους μας καθώς θα πρέπει να στήσει την ομάδα της από το μηδέν. Βέβαια σ’ αυτόν τον τομέα έχει ένα πλεονέκτημα, με την παρουσία του Δημήτρη Χριστοφορίδη στον πάγκο της. Ο Βεροιώτης προπονητής είναι γνωστό οτι διαθέτει πρόσβαση σε νεαρούς και ταλαντουχους ποδοσφαιριστές, που θα αποτελέσουν και τον κύριο κορμό του ρόστερ της, όπως συνέβη και την περσινή περίοδο.

Η ομαδα της Αγκαθιάς ξεκινάει προετοιμασία την Δευτέρα 17 Αυγούστου και φυσικά στόχος της δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα της Αλεξάνδρειας δεν έχει ανακοινώσει καμία νέα προσθήκη στο ρόστερ της μέχρι στιγμής και όλα δείχνουν οτι θα βασιστεί στο περσινό δοκιμασμένο κορμό της, δίχως φυσικά να αποκλείονται ορισμένες προσθήκες.

Προπονητής παρέμεινε ο Κινγκ και στόχος οπως ήδη αναφέραμε η παραμονή στην κατηγορία κι αν δεν καταφέρει να κερδίσει την παραμονή της στην Γ’ Εθνική να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει την πορεία της με αξιοπρέπεια όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής