breaking news Νέο

Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

Ενόψει των φιλικών αγώνων της προετοιμασίας που όπου είναι έρχονται καθώς ο χρόνος “μετράει” αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας ενισχύουν το ρόστερ τους, για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Νάουσα εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είχαμε αλλαγή στην κορυφή του ΔΣ τελικά καπου σκόνταψε και η λύση Μπέκα με νέα πρόσωπα στη διοικηση φαίνεται και πάλι να φαντάζει η πιο πιθανή.

Το πρόβλημα βέβαια με την ιστορική ομάδα είναι οτι τα περιθώρια έχουν στενέψει οι υπόλοιπες ομάδες τις οποίες θα πρέπει να ανταγωνιστεί βρίσκονται στο τέλος της πρώτης φάσης της προετοιμασίας και αυτή ακόμη βρίσκεται στον αέρα. Συνεπώς χρειάζεται να βιαστεί για να μην βρεθεί σε αδιέξοδο.

Ο ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ που ξεκίνησε την προετοιμασία του την περασμένη Δευτέρα 11 Αυγούστου με τον νέο του προπονητή τον Κώστα Τενεκετζή διατήρησε στο ρόστερ του και τον Κώστα Παπαστεργιανό που είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο από τον Κρόνο Αργυράδων (Κέρκυρα) ενω μετά τον Αλέξη Θεοδοσιάδη που επέστρεψε στην ομάδα μετά δυο χρόνια παραμονής στο Μακροχώρι απέκτησε και τον 16χρονο Λευτέρη Λαμπρίτσιο από τον Αχιλλέα Νάουσας.

Στην πρώτη προπονηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου παραβρέθηκαν 25 ποδοσφαιριστές.

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας που συμπληρώνει δύο εβδομάδες προετοιμασία και ετοιμάζεται να μπει στο δεύτερο στάδιο που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε και την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Σερε Ρέις από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο ΓΑΣ Κοπανού μέχρι στιγμής πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές όλες από την ΑΕ Χαρίεσσας. Πρόκειται για τον Ιντό, τον Λύτη, τον Μποζίνη και τελευταία τον 22χρονο Μπάμπη Τηλκερίδη, ενω ανανέωσε την συνεργασία του με όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του περσινού του ρόστερ.

Το Μακροχώρι που και αυτό ξεκίνησε την προετοιμασία του την περασμένη Δευτερα 10 Αυγούστου με 20 ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Τσακαλίδη που επιστρέφει στην βάση του φιλοδοξώντας να λύσει το πρόβλημα του γκολ που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μακροχωρίου, ενω στις προπονήσεις συμμετέχει και ένας αλβανός στην καταγωγή ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν σε ομάδα της Ελευσίνας.

Ενισχυμένος αναμένεται να παρουσιαστεί φέτος και ο Φίλιππος Μελίκης με τον Παρσόπουλο σε ρόλο παίκτη - προπονητή, με την ομάδα της Μελίκης να ενισχύεται αμυντικά με την απόκτηση του Μοσχόπουλου από τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος.

Η Θύελλα Σταυρού ψάχνει λύσεις στα δοκιμαστικά που ήδη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη 11 Αυγούστου και ολοκληρώνονται αύριο Παρασκευή 14 Αυγούστου και γίνονται υπό την επίβλεψη του Χρήστου Ζαρογιάννη και του Μπαντή.

Ο Αστέρας Τριποτάμου μπήκε δυνατά στην μεταγραφική μάχη ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κώστα Ντέλλα ενος χαρισματικού επιθετικού,του Θανάση Ανδρίτσου επισης επιθετικού των μέσων Αλφεντ Φρέντι και Αργύρη Στριμπίνου και του 32χρονου τερματοφύλακα Ευαγγελόπουλου.

Εντυπωσιακό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι και της νεοφώτιστης στην κατηγορία ΑΕ Σχοινά. Συγκεκριμένα η ομάδα του Σχοινά με τον Δημήτρη Σεμερτζή στην προεδρία και για τη νέα περιοδο μετά την απόκτηση του Δημήτρη Πέϊκο, του Νίκου Μουσκεφτάρα, του Δήμου Πέτκου και του μέσου βαγγέλη Αβραμόπουλου παίκτη με πολλες παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Την έναρξη της προετοιμασίας της με τον δικό του τρόπο ανακοίνωσε και ο νεοφώτιστος Αχθος Αρούρης. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Μέσης στις 8.30μ.μ. οι νεαροί παίκτες του Αχθου Αρούρη θα κάνουν την πρώτη προπονηση της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής