breaking news Νέο

Α.Σ.Δ.Δ. ΣΕΛΙΟΥ : Τα Εννιάμερα της Παναγίας, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εντός του Δασοκτήματος Σελίου την 23η Αυγούστου 2020

Α.Σ.Δ.Δ. ΣΕΛΙΟΥ : Τα Εννιάμερα της Παναγίας, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εντός του Δασοκτήματος Σελίου την 23η Αυγούστου 2020

            Ο Α.Σ.Δ.Δ. Σελίου με αίσθημα ευθύνης προς τα μέλη του και προς τους πιστούς που θα παρευρεθούν κατά την Θεία Λειτουργία που πρόκειται να τελεστεί στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εντός του Δασοκτήματος Σελίου, την 23η Αυγούστου 2020, προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Α) Οι πιστοί θα προσέρχονται στον χώρο του Ιερού Ναού με δικά τους μεταφορικά μέσα και με δική τους ευθύνη. Προκειμένου να μην υπάρξει μετάδοση του ιού COVID – 19 λόγω συνωστισμού, δεν θα μισθωθούν λεωφορεία του ΚΤΕΛ. 

Β) Εντός του Ιερού Ναού και του χώρου λατρείας θα παρίστανται ΜΟΝΟ οι ιερείς και οι ιεροψάλτες και όσα άτομα είναι απαραίτητα για την τέλεση της λειτουργίας. Οι λοιποί πιστοί θα ευρίσκονται υποχρεωτικά ΕΚΤΟΣ του Ιερού Ναού.

Γ) Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής πέριξ του Ιερού Ναού συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας από τους προσερχόμενους. Ο Συνεταιρισμός θα μεριμνήσει ώστε να χορηγηθεί ο αναγκαίος εξοπλισμός υγιεινής (προστατευτικές μάσκες – αντισηπτικά).

Δ) Οι πιστοί που θα προσέλθουν θα τηρήσουν απόσταση του ενός και ημίσεος (1,5) μέτρου μεταξύ τους, καθώς και τα μέτρα υγιεινής για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Ε) Ειδικά για φέτος δεν θα μοιραστεί στους πιστούς εκ μέρους του Συνεταιρισμού το πατροπαράδοτο κέρασμα, ούτε θα ακολουθήσουν εορταστικές εκδηλώσεις στο Φυλάκιο του Δασοκτήματος Σελίου, στη θέση Πριόνια.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Πιτούλιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής