breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Εγκρίθηκε ο απολογισμός. Ανακοινώθηκαν ελαφρύνσεις

ΕΠΣ Ημαθίας : Εγκρίθηκε ο απολογισμός. Ανακοινώθηκαν ελαφρύνσεις

Με μικρή σχετικά συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στη Νάουσα η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ημαθίας με θέμα την έγκριση του ετήσιου απολογισμού της, που για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, διασπάστηκε και διεξήχθη ξεχωριστά από το κομμάτι της κλήρωσης των αγώνων του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα στην πρώτη Γενική Συνέλευση με την οποία ουσιαστικά ανοίγει η νέα ποδοσφαιρική περίοδος στην Ημαθία, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι 29 ομάδων, οι οποίοι και ενέκριναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Στέργιος Μουρτζίλας ανακοίνωσε οικονομικές ελαφρύνσεις, δεδομένου ότι οι ομάδες έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την επιδημία του κορονοϊού και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την ΕΠΣ Ημαθίας για την νέα περίοδο:

  1. Δύο διαιτησίες επίσημων αγώνων των ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα, θα καλυφθούν από την ΕΠΣ Ημαθίας.
  2. Σε έξι παιχνίδια κάθε ομάδες η ΕΠΣ Ημαθίας θα καλύψει την αμοιβή του γιατρού.
  3. Το παράβολο για την συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας φέτος θα μειωθεί στο ήμισυ.
  4. Η ΕΠΣ Ημαθίας θα προβεί στην αγορά τεσσάρων απινιδωτών που θα βρίσκονται στην διάθεση των ομάδων της δύναμής της.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε γνωστό ότι το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται όμως εφόσον συντρέχουν σοβαροί λόγοι να μεταφερθεί η έναρξή του μια εβδομάδα αργότερα για το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

Το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής