breaking news Νέο

Tα τελευταία νέα των ομάδων

Tα τελευταία νέα των ομάδων

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας και ίσως όχι μόνο, είναι δύο και τριών ταχυτήτων.

Και δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι και στους στόχους των ομάδων, που έτσι κι αλλιώς, διαθέτουν περισσότερες ταχύτητες της μιας, αλλά στην προετοιμασία και την ετοιμότητα, όσον αφορά την επίτευξη των στόχων τους.

Κάποιες από τις 17 ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας έχουν ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία, όπως ο Φίλιππος Μελίκης και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και έχουν μπει και στο δεύτερο στάδιο που περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, κάποιες άλλες όπως το Μακροχώρι, ο Κοπανός, το Ροδοχώρι, με μικρή καθυστέρηση, όμως βρίσκονται σε καλό δρόμο και μια τρίτη κατηγορία που ακολουθεί και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της.

Υπάρχουν βέβαια και οι ομάδες που βρίσκονται σε δίλημμα και δεν γνωρίζουν αν τελικά καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους για να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, όπως ο Αχιλλέας Νάουσας και τέλος αυτές που έχουν ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή και φυσικά μπαίνουν στο περιθώριο έως ότου βρεθεί κάποιος που θα τις επαναφέρει σε αγωνιστική δράση, όπως είναι ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, η ΑΕ Χαρίεσσας και ο νεοφώτιστος στην Α' κατηγορία Α.Ο. Μαρίνας.

Έτσι έχουν τα πράγματα στον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό ορίζοντα της Ημαθίας, με το τοπίο να παραμένει θολό και δεν πρόκειται όπως όλα δείχνουν να ξεκαθαρίσει πριν μπούμε σε επίσημη αγωνιστική δράση. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε φρόνιμο είναι να είμαστε φειδωλοί στις εκτιμήσεις μας για να μην εκτεθούμε.

Να δούμε λοιπόν τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων.

Ο ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ που μπήκε στην τρίτη εβδομάδα της βασικής του προετοιμασίας μετά τον Γιάννη Πουλιόπουλο 26 ετών που απέκτησε από την Α.Ε. Ποντίων, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μάκη Μισαηλίδη αμυντικού 37 ετών που επιστρέφει για δεύτερη φορά στον ΓΑΣ.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Γιαννόπουλου 26 ετών αμυντικού από την Α.Ε. Ποντίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Τριποτάμου που θα πορευθεί και τη νέα χρονιά με τον Γιώργο Απόσογλου στον πάγκο της έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εντυπωσιακές μεταγραφές, όπως του Κώστα Ντέλλα, του Ευαγγελόπουλου, του Φρέντι.

Η Α.Ε. ΣΧΟΙΝΑ νεοφώτιστη στην Α' κατηγορία που ξεκίνησε την προετοιμασία της υπό την επίβλεψη του Αλέξη Κατσάρα (προπονητής) και του Θανάση Αϊδαρίνη (γυμναστής) την περασμένη Δευτέρα προχώρησε σε μία ακόμη εντυπωσιακή μεταγραφή. Απέκτησε τον 26χρονο αμυντικό Ανδρέα Μπουκλά από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η ομάδα του Σχοινά έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Πεϊκου, του Πέτκου, του Αβραμόπουλου, του Μουσκεφτάρα, του Τρύφωνα Νίκου, παικτών με παραστάσεις από εθνικά πρωταθλήματα.

Από την Β' κατηγορία πιο δραστήρια κινούνται οι νεοφώτιστες και ιστορικές ομάδες της Α.Ε. Αλεξάνδρειας, της Α.Ε. Καβάσιλας, καθώς και ο Κεραυνός Επισκοπής.

Η Α.Ε. Αλεξάνδρειας που ήδη ξεκίνησε προετοιμασία με παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία όπως ο Παπακωνσταντίνου, ο Λέκκας, ο Δελήβος.

Από την δική της πλευρά η Α.Ε. Καβασίλων, πάτησε χορτάρι χθες Τρίτη 18 Αυγούστου, ενώ στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της συμπεριλαμβάνονται και οι Τζιβάρας, Μαρούδας, Γατόπουλος και Μουρατίδης.

Τέλος σημαντική μεταγραφική κίνηση παρουσιάζει μία ακόμη ιστορική ομάδα την οποία οι συγκυρίες την οδήγησαν στην Β' κατηγορία. Πρόκειται για τον Κεραυνό Επισκοπής που έχει ήδη ανακοινώσει την επιστροφή του Χάρη Παραστατίδη, του Ζαχαρία Ιωαννίδη, του Δήμου και την απόκτηση του Αγγελίδη.

Όσον αφορά τώρα τον Αχιλλέα Νάουσας που αρχικά φάνηκε να λύνει τα προβλήματά του με τον γνωστό οπαδό του τον Ευάγγελο Ζέφυρο να βγαίνει μπροστά επέστρεψε και πάλι στο τούνελ καθώς δεν βρέθηκαν άτομα να επανδρώσουν τη νέα διοίκησή του, στην οποία επικεφαλής θα ήταν ο κ. Ζέφυρος.

Έτσι και η δεύτερη ομάδα της Νάουσας σήμερα βρίσκεται σε αδιέξοδο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής