breaking news Νέο

Τα ίδια Παντελάκη μου…

Τα ίδια Παντελάκη μου…

Το μέτρημα έχουμε χάσει, δυστυχώς, με τα τροχαία ατυχήματα που σημειώνονται στη διασταύρωση των οδών Κεντρικής και Bούλας Χατζίκου (λίγο πιο πάνω από τη ΔΕΥΑΒ), πολλές φορές με σοβαρές υλικές ζημιές και τραυματισμούς και άλλες με μικρότερες.

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 3.00 χθες το μεσημέρι, όταν δίκυκλο κινούμενο από την οδό Βούλας Χατζίκου, παραβίασε το STOP, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε επερχόμενο αυτοκίνητο που ανέβαινε την Κεντρικής. Ευτυχώς ο οδηγός του δικύκλου δεν τραυματίστηκε, ενώ μόλις ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου, είχε σημειωθεί στο ίδιο σημείο, ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σημαντικότερη αιτία των ατυχημάτων η παραβίαση του STOP της οδού Βούλας Χατζίκου, από οδηγούς που δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και «το πληρώνουν», την ώρα που οι κινούμενοι οδηγοί στην οδό Κεντρικής παραβιάζουν πολλές φορές τα όρια ταχύτητας και δεν προλαβαίνουν να σταματήσουν έγκαιρα. Μία ακόμη αιτία πρόκλησης των ατυχημάτων είναι η ανεπαρκής ορατότητα από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στη στροφή, κάτι που δεν προβλέπεται από το νόμο, και το σημείο δεν έχει «περιφρουρηθεί» με κολωνάκια.

Για να μη γίνει διασταύρωση - καρμανιόλα και θρηνήσουμε κάποια στιγμή και θύματα, οι οδηγοί καλούνται να δείχνουν τεράστια προσοχή και να φορούν κράνος, αν οδηγούν δίκυκλο, εν όψει και της αυξημένης κίνησης, τώρα που δόθηκε στην κυκλοφορία και η γέφυρα Κούσιου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής