breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Το υπέρτατο όπλο κατά των αρνητών της μάσκας έφτιαξε youtuber

«Η Αμερική είναι αντιμέτωπη με την πανδημία, γι’ αυτό κι βρήκα τη λύση κατασκευάζοντας αυτό το όπλο» σχολιάζει ο μηχανικός Allan Parker, ο οποίος κουράστηκε από όλους εκείνους που αρνούνται να φορέσουν τη μάσκα τους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και κάνοντας τα λόγια του πράξεις, ο Allan κατασκεύασε έναν υδραυλικό εκτοξευτήρα μασκών που, όχι μόνο πετά, αλλά δένει τις μάσκες στα πρόσωπα των περαστικών.

«Νιώθω ότι οι άνθρωποι απλώς δεν φορούν μάσκες. Και θα έπρεπε! Οπότε τι θα κάνουμε για αυτό; Τι θα κάνω εγώ για αυτό;» αναρωτήθηκε στο κανάλι του Sufficiently Advanced και τελικά σχεδίασε μια περίπλοκη συσκευή που στοχεύει με λέιζερ στα πρόσωπα και εκτοξεύει με αρκετή ακρίβεια απλές μάσκες προστασίας. Πριν βγει στους δρόμους, την δοκίμασε πάνω σε κεφάλια πλαστικών μανεκέν και, φυσικά, στον εαυτό του.

Η μάσκα εκτοξεύεται χάρη στο πεπιεσμένο διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται σε έναν σωληνοειδή αγωγό. Η μάσκα είναι τοποθετημένη στο άκρο του σωλήνα και στα κομμένα λαστιχάκια της κρέμονται μαγνήτες που αφού περάσουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού, δένονται και κολλούν μεταξύ τους συγκρατώντας την μάσκα στη θέση της.

Ο μηχανικός παραδέχεται πως το «όπλο» του απέναντι στον κοροναϊό επιδέχεται μερικών βελτιώσεων αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να βγει από το σπίτι του και να δοκιμάσει την εφεύρεσή του στην Huntington Beach μαζί με ντόπιους που εξασκήθηκαν στο σημάδι πάνω σε κούκλες.

*****

• Με… νοσταλγία για το ΠΑΣΟΚ το κλείσιμο καταστήματος στα Χανιά

Με το «Καλημέρα ήλιε» του Μάνου Λοΐζου, τραγούδι που ταυτίστηκε όσο κανένα άλλο με τις ένδοξες εποχές του ΠΑΣΟΚ, «υποδέχτηκαν» τα μέτρα κατά του κοροναϊού στα Χανιά.

Το βράδυ της Παρασκευής, παραμονής του Δεκαπενταύγουστου μάλιστα, οι δρόμοι περιμετρικά από την πλατεία της Σπλάντζιας πλημμύρισαν με τους ήχους του πασίγνωστου τραγουδιού του Μάνου Λοΐζου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, περιορίζεται το ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια σε διάφορες Περιφέρειες, ανάμεσα στις οποίες και της Κρήτης. Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε από τις 11/08 μέχρι 23/08 ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ-Εστιατόρια) θα μένουν κλειστά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί.

Όπως φαίνεται, το χιούμορ δεν απουσιάζει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι καταστηματάρχες.

*****

• Ιρλανδία: Πόσο πωλείται το “σπίτι του διαβόλου”

Επαγγελματίες παραφυσικών φαινομένων και λάτρεις των φαντασμάτων σημειώνουν: Το Loftus Hall στο Fethard on Sea, στην κομητεία Wexford της Ιρλανδίας, διατίθεται προς πώληση έναντι 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το αρχοντικό, γεωργιανού ρυθμού, των 22 υπνοδωματίων που βρίσκεται σε ένα υπέροχο, διαμορφωμένο κτήμα έχει βγει προς πώληση από τους ιδιοκτήτες Aidan και Shane Quigley, οι οποίοι το διέθεταν προς ενοικίαση στους φανατικούς των φαντασμάτων από το 2012.

Το ακίνητο -χτίστηκε το 1170 από έναν Νορμανδό ιππότη- λέγεται ότι από το 1766 είναι στοιχειωμένο, και ήταν γνωστό ως «Redmond Hall».

Ο μύθος λέει, σύμφωνα με την Irish Mirror, ότι ένας μυστηριώδης ξένος έφτασε στο σπίτι κατά τη διάρκεια μίας καταιγίδας. Οι ιδιοκτήτες του, Λόρδος και Λέιντι Τottenham, καθώς και η κόρη τους Λέιντι Anne κάλεσαν τον ξένο στο εσωτερικό του σπιτιού για να προστατευθεί από την καταιγίδα. Στη συνέχεια της βραδιάς έπαιξαν ένα παιχνίδι με χαρτιά και όταν η Λέιντι Anne έσκυψε για να πάρει ένα φύλλο της τράπουλας που της είχε πέσει, είδε ότι ο ξένος είχε πόδια ίδια με τις οπλές του διαβόλου.

Τρόμαξε κι έβαλε τις φωνές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διάβολος να εξαφανιστεί σε ένα σύννεφο καπνού και η κόρη των ιδιοκτητών τρελάθηκε, κλειδώθηκε στο δωμάτιο της και σε σύντομο χρονικό διάστημα πέθανε. Από τότε λένε ότι στοιχειώνει το σπίτι.

Με τα χρόνια, το αρχοντικό μετατράπηκε σε σχολείο θηλέων και στη συνέχεια λειτούργησε ως ξενοδοχείο πριν αγοραστεί από τους αδελφούς Quigley το 2011 έναντι 800.000 δολαρίων.

«Πολλοί είπαν ότι υπάρχουν σημεία του σαλονιού, όπου η ατμόσφαιρα, η θερμοκρασία και η γενική αίσθηση προκαλούν ανησυχία», δήλωσαν οι αδελφοί στην Irish Mirror. «Πολλοί άνθρωποι έχουν δει πράγματα που τους προκάλεσαν ερωτηματικά», πρόσθεσαν.

*****

• Η γάτα που ειδοποιεί ότι πεινάει, παίζοντας πιάνο!

Viral έχει γίνει μια γάτα που παίζει σε ένα μικροσκοπικό πιάνο κάθε φορά που πεινάει. Τουλάχιστον αυτό κάνει ο Γουίνσλοου, ένας γάτος που λατρεύει να παίζει πιάνο. Προτού βέβαια ασχοληθεί με το νέο της χόμπι, η 7χρονη γάτα «συνήθιζε να τρέχει ουρλιάζοντας όλη την ώρα» όταν ήθελε κάτι, όπως είπε η ιδιοκτήτης του, Κέιτ Νιξ, στο Bored Panda.

Η Νιξ, μουσικός στο επάγγελμα από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, αποφάσισε να βρει έναν τρόπο για να περιορίσει τη φασαρία που προκαλούσε η γάτα της. Ετσι, λοιπόν, αγόρασε ένα μικροσκοπικό πιάνο από το Ebay και το έβαλε κοντά στο μπολ με το φαγητό της. Τώρα πλέον η γάτα πατά τις πατούσες της επάνω στα πλήκτρα όταν πεινάει ή απλά χρειάζεται λίγη προσοχή. «Είναι κάτι σαν σύστημα συναγερμού και προειδοποίησης», δήλωσε η Νιξ για τη σχέση της γάτας με το μικρό πιάνο.

*****

• Εταιρεία απορριμμάτων «επέστρεψε» τα σκουπίδια σε πελάτη... επειδή δεν πλήρωνε

Μία εταιρία απορριμμάτων στο Κάρντιφ αποφάσισε να επιστρέψει τα σκουπίδια στην... ιδιοκτήτριά τους, γιατί αυτή δεν πλήρωνε.

Η κυρία κάλεσε τον Τζόναθαν Μόργκαν και τον αδερφό του, που έχουν την εταιρεία μεταφορών απορριμμάτων «Cardiff Waste Removal», για να παραλάβουν τα σκουπίδια της. Η συμφωνία ήταν για 120 λίρες γιατί είχε βαριά αντικείμενα.

Τους είχε πει ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέβαλε το ποσό. Όντως τα αδέλφια πήραν τα απορρίμματα, αλλά μόλις τελείωσαν διαπίστωσαν με έκπληξη ότι η κυρία δεν ήταν διατεθειμένη να τους πληρώσει. Μάλιστα σκοπός της ήταν να μην το πράξει ποτέ γιατί αμέσως μετά μπλόκαρε τα τηλέφωνά τους.

Όταν κατάλαβαν την απάτη, έστειλαν τελεσίγραφο πως αν δεν πληρωθεί η δουλειά... θα επέστρεφαν στο σπίτι της εντός μιας ώρας και θα άδειαζαν ότι σκουπίδι μάζεψαν.

Η προκλητική κυρία τους είπε να το κάνουν αν τολμούν! Έτσι λοιπόν τα αδέλφια επέστρεψαν στο σημείο και άδειασαν με το φορτηγό ότι είχαν μαζέψει! Μάλιστα ένας από τους άντρες ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Αυτό συμβαίνει στους πελάτες όταν δεν πληρώνετε».

«Λάθος ή σωστό; Δεν ψάχνω για αντιπαράθεση απλώς ξεκαθαρίζουμε ότι αν σκέφτεστε να μην δίνετε σε εργαζόμενους, τον μισθό τους όταν έχουν παιδιά να ταΐσουν θα λαμβάνετε για απάντηση και ένα μεγάλο φορτίο από σκουπίδια» γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Facebook η εταιρεία.


• Με… νοσταλγία για το ΠΑΣΟΚ το κλείσιμο καταστήματος στα Χανιά
• Ιρλανδία: Πόσο πωλείται το “σπίτι του διαβόλου”
• Η γάτα που ειδοποιεί ότι πεινάει, παίζοντας πιάνο!
• Εταιρεία απορριμμάτων «επέστρεψε» τα σκουπίδια σε πελάτη... επειδή δεν πλήρωνε

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής