breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του...

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του...

Αν και η έναρξη της προετοιμασίας του Φιλίππου για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας έχουν ξεκινήσει από πιο πριν να... προετοιμάζονται. Ειδικότερα, από την προηγούμενη Πέμπτη και ανα γκρουπ των 6 ατόμων, οι παίκτες του Φιλίππου υποβλήθηκαν στις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις, πέρασαν από εργομετρικά, ενω έκαναν και τεστ μοριακού ελέγχου για τον κορονοϊό, οπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια, ο Φίλιππος θα δώσει το πρώτο, με τους  Ικάρους Γιαννιτσών στις 5 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο με τον ΓΑΣ “Μελίκη” στις 9 Σεπτεμβρίου, για να ακολουθήσει η συμμετοχή του στο ξεκίνημα της φετινής διαδικασίας του Κυπέλλου Ελλάδος στις 13 Σεπτεμβρίου, ενω αμέσως μετά στο πρόγραμμα  θα προστεθούν και άλλα 4-5 φιλικά παιχνίδια.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι παρέμειναν στον Φίλιππο και τη νέα χρονιά οι Δημήτρης Σουτζόπουλος, Ρίζος Καντάρκος, Φαίδονας Παραπούρας, Δάνης Ελευθεριάδης, Ευθύμης Κοθράς (φωτό) και Τσεσμενίδης. Οχι όμως και οι Βασίλης Βάλλιος, Γιώργος Τσιακλάγκανος, Γιάννης Τσούκας και Παναγιώτης Φιλιππόπουλος, που έλυσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο κινούμενοι προς άλλες πολιτείες, ενω Αγραφιώτης, Πηλκούδης, Ντόβας και Καραγεωργίου είναι οι παίκτες που εντάχθηκαν στο φετινό ρόστερ του Φιλίππου.

 

Επιμέλεια: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής