breaking news Νέο

Αποχαιρέτισαν την ΒΕΡΟΙΑ ο Σάκης Κανούλας και ο Αργύρης Μουρατίδης

  • Αποχαιρέτισαν την ΒΕΡΟΙΑ ο Σάκης Κανούλας και ο Αργύρης Μουρατίδης
  • Αποχαιρέτισαν την ΒΕΡΟΙΑ ο Σάκης Κανούλας και ο Αργύρης Μουρατίδης

Το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή αποτελείται από μονοψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών, αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες που ανήκαν στην δύναμή της την περσινή σεζόν είχαν συμβόλαιο ενός χρόνου και έληγε η συνεργασία τους η οποία δεν ανανεώθηκε.

Τελευταίες αποχωρήσεις από την περσινή ομάδα αυτή του Νικομηδιώτη 26χρονο αμυντικό Αργύρη Μουρατίδη και του Σάκη Κανούλα που και οι δύο αποχαιρέτισαν την ομάδα ύστερα από δύο χρόνια παραμονής στα οποία μέτρησαν μια άνοδο από την Γ' Εθνική στην Football League και μια αποτυχημένη – την περσινή χρονιά – για πολλούς περίοδο.

Και οι δύο αποχαιρέτισαν την ομάδα με μήνυμα στο Instragram.

Ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους της για τις όμορφες στιγμές, όπως οι ίδιοι τις χαρακτηρίζουν που πέρασαν.

 

Συγκεκριμένα ο Σάκης Κανούλας έγραψε:

«Έφτασε λοιπόν η δύσκολη στιγμή να γράψω τον επίλογο μιας πολύ όμορφης ιστορίας, η οποία ξεκίνησε πριν από δυο και κάτι χρόνια, όταν είχα την τιμή και το προνόμιο να γίνω μέλος της Βέροιας, τον Αύγουστο του 2018, τότε που όλα ξεκίνησαν από το μηδέν...

 Οι όμορφες στιγμές που έζησα σε αυτήν την ομάδα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν, θα αποτελούν πάντα μια γλυκιά ανάμνηση για μένα, γιατί ήταν αληθινές, γεμάτες αξιοπρέπεια και σεβασμό. Δεν μπορώ παρά να νιώθω γεμάτος και ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα και ένιωσα ως μέλος αυτού του Συλλόγου!

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια Μπικα, που είναι ο θεματοφύλακας της σπουδαίας αυτής προσπάθειας. Η συνέπεια των έργων τους είναι δυσεύρετη. Όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για αυτήν την ομάδα, φροντίζοντας να μην μας λείψει τίποτα και βεβαίως τους συνοδοιπορους μου σε αυτό το ταξίδι, τους προπονητές και τα επιτελεία τους, που συνεργάστηκα και όλους τους συμπαίκτες που είχα αυτά τα δυο χρόνια. Σας ευχαριστώ! @veria_nfc».

 

Από τη δική του πλευρά ο Αργύρης Μουρατίδης στο δικό του μήνυμα αναφέρει:

«Μετά από 2 όμορφα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα τις πολης μου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ,αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:Τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μέσα από τις ιδιαιτερότητες της κάθε χρονιάς, προσπαθήσαμε από κοινού για την πρόοδο της ομάδας. Την Διοικήση και συγκεκριμένα την οικογένεια Μπικα τον κυριο Αποστολίδη Στέφανο και τον Κύριο Νούλα. Αυτά τα 2 χρόνια ανέλαβαν το δύσκολο έργο να παρουσιάζεται η ομάδα αξιόμαχη για να βρεθεί βήμα βήμα εκεί που ανήκει δηλαδή στα ψηλά σαλόνια

Τους προπονητές μου κάθε έναν ξεχωριστά που αυτά τα 2 χρόνια με ανέδειξαν ποδοσφαιρικα και σαν παίχτη και μου έδειξαν εμπιστοσύνη...

Εύχομαι τα καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα στην ομάδα. Θα μου δίνουν χαρά μαθαίνοντας τα και επειδή υπήρξα Μέλος της για 2 χρόνια, αλλά και επειδή αυτό θα δίνει χαρά, στους φίλους που είναι δίπλα στην ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΈΡΟΙΑΣ.

- Τέλος, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους της ΒΕΡΟΙΑΣ , που από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αγάπη τους..Αγαπώ την πόλη μου και εύχομαι τα καλύτερα..

Θεωρώ δεδομένη την επιτυχία τις ομάδας!!!».


Αργύρης Μουρατίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής