breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Live σeξ σε τηλεδιάσκεψη δημοτικών συμβούλων στη Βραζιλία

Μπορεί η νέα πραγματικότητα του κορωνοϊού να έχει φέρει φυσικές αποστάσεις στη ζωή μας, κρατώντας κάποιους από εμάς μακριά από φίλους και συνεργάτες, όμως με την συμβολή της τεχνολογίας η επικοινωνία εξ αποστάσεως είναι πλέον παιχνιδάκι.

Τους περασμένους μήνες, πολλοί άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με την τηλεδιάσκεψη ως νέο τρόπο εργασίας και επικοινωνίας, και να μάθουν πώς να τη χρησιμοποιούν και να αποφεύγουν τις «παγίδες» που κρύβει. Αυτό δεν ισχύει για έναν συμμετέχοντα σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, που ξέχασε να κλείσει την κάμερα αποχωρώντας από τη συζήτηση, με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι να τον δουν να κάνει σeξ!

*****

• «Παναγία σε… θαλάσσιο ποδήλατο»: Οι απίστευτες ιδέες για λιτανείες παρά τον κορoναϊό

Σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, έψαχναν τρόπο για να πραγματοποιηθούν θρησκευτικές τελετές, περιφορές αγαλμάτων της Παρθένου και λιτανείες, με αυστηρό σεβασμό, όμως, στα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης, δεν λείπουν ευρηματικές και πρωτότυπες λύσεις.

Τι έχουν… εφεύρει

Πιο αναλυτικά, στην περιοχή της Τσεζένα, τοπική ενορία αποφάσισε να τοποθετήσει το άγαλμα της Παναγίας μέσα σε θαλάσσιο ποδήλατο, το οποίο και κινήθηκε με ιδιαίτερα χαμηλή ταχύτητα, σε μικρή απόσταση από την ακτή, επιτρέποντας σε ντόπιους και τουρίστες να προσευχηθούν υπό συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Στην περιοχή Τζεράτσε της Καλαβρίας, ο επίσκοπος ζήτησε από τους πιστούς να προσευχηθούν στο σπίτι τους, μπροστά από την εικόνα της «Παρθένου του Βουνού», έστω και αν είχαν κάνει τάμα και είχαν προγραμματίσει να πάνε στην τοπική περιφορά.

Παράλληλα, στην Εμίλια Ρομάνια, ένας ιερέας θέλησε να φανεί ακόμη πιο ευρηματικός και ανακοίνωσε ότι τον Δεκαπενταύγουστο θα τοποθετήσει μικρό άγαλμα της Παρθένου πάνω σε μοτοσικλέτα και να κάνει τον γύρω όλης της περιοχής του.

Στην Μεσίνα της Σικελίας, όμως, μετά από οξεία αντιπαράθεση, αποφασίσθηκε ότι φέτος δεν πρόκειται να οργανωθεί η γιορτή κατά την οποία οι πιστοί βγάζουν στο δρόμο για να δουν το πέρασμα μεγάλου «θρησκευτικού άρματος», αφιερωμένου στην Παναγία και να προσευχηθούν. Και στο Τσεφαλού της Σικελία ακυρώθηκε, τελικά, η γιορτή του Σωτήρος, η οποία είχε τελεσθεί αδιάκοπα, τα τελευταία εκατόν είκοσι χρόνια.

Στο Τέρμολι, τέλος, στην περιφέρεια Μολίζε, φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η περιφορά του αγάλματος του Αγίου Μπάσο στο λιμάνι της περιοχής και επελέγη μια ασφαλέστερη εναλλακτική: ένας πίνακας του αγίου τοποθετήθηκε σε αλιευτικό, με λίγες μόνον βάρκες που μπόρεσαν να το ακολουθήσουν.

*****

• Ελβετία: Χιόνισε κακάο σε πόλη ανάμεσα στη Ζυρίχη και τη Βασιλεία

Με σκόνη... από σοκοκάτα, καλύφθηκε μια μικρή πόλη στην Ελβετία, απόρρια της δυσλειτουργίας που παρουσίασε ένα εργοστάσιο της σοκολατοβιομηχανίας Lindt.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Όλτεν, ανάμεσα σε Ζυρίχη και Βασιλεία, παρατήρησαν την προηγούμενη εβδομάδα πως άρχισε να... χιονίζει σωματίδια από σκόνη κακάου, όταν το σύστημα εξαερισμού σε εργοστάσιο σοκολάτας της Lindt & Spruengli παρουσίασε λειτουργικό σφάλμα.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις τοπικές αναφορές την Τρίτη, τονίζοντας πως υπήρχε ένα μικρό ελάττωμα στον εξαερισμό ψύξης, σε μια γραμμή καβουρδίσματος κόκκων κακάου στο εργοστάσιό της στην Όλτεν.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή την Παρασκευή το πρωί, επέτρεψαν στη σκόνη να απλωθεί στις περιοχές γύρω από το εργοστάσιο.

Η εταιρεία ανέφερε, μάλιστα, ότι ένα αυτοκίνητο ήταν ελαφρώς επικαλυμμένο με κακάο και ότι έχει προσφερθεί να... πληρώσει για τυχόν καθαρισμό του.

*****

• Πούλησε το όχημά του στην τιμή που το αγόρασε πριν 44 χρόνια: Αντί 75 δολαρίων

Αντί 75 δολαρίων -ποσό που είχε πληρώσει πριν 44 χρόνια για να το αγοράσει- πούλησε ένας στη Μινεσότα των ΗΠΑ το παλιό του φορτηγάκι.

Πρόκειται για ένα Chevy pickup του 1957, το οποίο ο Μπομπ Σπόρταλ είχε αγοράσει το 1976 αντί 75 δολαρίων (που σήμερα αντιστοιχούν σε περίπου 63 ευρώ).

Μάλιστα, νέος κάτοχος του οχήματος είναι ο εγγονός του άνδρα από τον οποίο είχε αγοράσει το φορτηγάκι ο κ. Σπόρταλ προ 44 ετών, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Σπόρταλ ήταν περίπου 20 ετών όταν αγόρασε το σκουριασμένο φορτηγάκι από έναν συνταξιούχο αγρότη.

Μέχρι πριν από πέντε χρόνια, οδηγούσε το όχημα τακτικά, ωστόσο την τελευταία πενταετία σταδιακά μείωνε τη χρήση του.

Αν και το φορτηγό θεωρείται πλέον αντίκα, ο κ. Σπόρταλ αποφάσισε να το πουλήσει όσο ακριβώς το αγόρασε.

«Πηγαίνει στην οικογένεια (σ.σ. που το είχε αγοράσει αρχικά), οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε ο άνδρας.

Όσο για τον νέο κάτοχο του οχήματος, Τομ Λέενστρα, ανέφερε πως νιώθει σαν να οδηγά ξανά με τον παππού του.

*****

• Βερολίνο: Αλεπού έκλεψε… 100 παπούτσια

Μία αλεπού, η οποία φαίνεται πως είχε πάθος για τα παπούτσια, κρυβόταν τελικά πίσω από την κλοπή περίπου 100 υποδημάτων σε προάστιο του Βερολίνου, στη Γερμανία.

Αρχικά, η ταυτότητα του κλέφτη παρέμενε μυστήριο, με ορισμένους από τους κατοίκους της περιοχής Zehlendorf να αναλαμβάνουν ρόλο… ντετέκτιβ.

Παντόφλες, σανδάλια, αθλητικά παπούτσια έκαναν «φτερά» κάθε μέρα, με τον κάτοικο της περιοχής, Κρίστιαν Μέγιερ, να χρησιμοποιεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους δημότες της περιοχής, προκείμενου να διαπιστώσει αν ψάχνουν και άλλοι τα παπούτσια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Tagesspiegel και όπως αναφέρει η Deutsche Welle, μετά την ανάρτηση, έγινε εμφανές ότι δεν είχε χάσει μόνο ο κ. Μέγιερ τα παπούτσια του τις τελευταίες ημέρες.

Το μυστήριο λύθηκε όταν ο ίδιος ο κ. Μέγιερ, περπατώντας στην περιοχή, συνέλαβε με τον φωτογραφικό του φακό τον κλέφτη εν ώρα δράσης: μια αλεπού έτρεχε από κήπο σε κήπο, κρατώντας στο στόμα της ένα ζευγάρι μπλε σαγιονάρες.


• «Παναγία σε… θαλάσσιο ποδήλατο»: Οι απίστευτες ιδέες για λιτανείες παρά τον κορoναϊό
• Ελβετία: Χιόνισε κακάο σε πόλη ανάμεσα στη Ζυρίχη και τη Βασιλεία
• Πούλησε το όχημά του στην τιμή που το αγόρασε πριν 44 χρόνια: Αντί 75 δολαρίων
• Βερολίνο: Αλεπού έκλεψε… 100 παπούτσια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής