breaking news Νέο

Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας : Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της νέας σεζόν

  • Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας : Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της νέας σεζόν
  • Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας : Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της νέας σεζόν
  • Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας : Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της νέας σεζόν

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volley League 2020-2021, που λόγω της πανδημίας Covid-19 θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις ΚΥΑ των συναρμόδιων υπουργείων.

Παρά τις αντιξοότητες που έχουν προκαλέσει τα νέα δεδομένα της πανδημίας, η ικανοποίηση στους ανθρώπους της ομάδας είναι εμφανής για την κίνηση των καρτών. Το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον, αλλά και η στήριξη των φίλων του αθλήματος, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχει συγκινήσει τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανταποδώσουν την αγάπη, όλων αυτών που στέκονται στο πλάι των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ιστορικών στιγμών που ζει το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας, κάνοντας περήφανη, όχι μόνο την Βέροια, αλλά ολόκληρη η Ημαθία.

Οι Κάρτες οικονομικής ενίσχυσης 2020-2021, που εξασφαλίζουν στον κάτοχό τους μία θέση στην κερκίδα για κάθε εντός έδρας αγώνα του «ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας» κόντρα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε όλες τις φετινές διοργανώσεις, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

Οι «Ερυθρόλευκες» κάρτες που αντιστοιχούν σε οικονομική ενίσχυση των 50 Ευρώ, θα είναι αριστερά και δεξιά της εισόδου στο.

Οι «Silver» κάρτες οικονομικής ενίσχυσης των 100 Ευρώ αντιστοιχούν σε κεντρικό σημείο του γηπέδου.

Οι VIP «Gold» κάρτες οικονομικής ενίσχυσης των 200 Ευρώ., των οποίων ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, θα είναι στα πλαστικά καθίσματα του γηπέδου στο κέντρο της κερκίδας.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν τις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης καθημερινά από τα κάτωθι σημεία διάθεσης στην Βέροια (ωράριο λειτουργίας καταστημάτων) ή επικοινωνώντας με τον κ. Δημήτρη Αναστασίου στο τηλ. 6949488205
α) Το κατάστημα αθλητικών ειδών «Spot Team», Μεγ. Αλεξάνδρου 28, τηλ. 23310 61745
β) Τα 2 σούπερ μάρκετ «One Market»: 1ο Πιερίων 146, τηλ. 23310 68490, 2ο Καρατάσου 22, τηλ 23310 68495
γ) Το Cafe Restaurant «ΚΑΜΑΡΕΣ», Κάππου Αναστασίου 4, τηλ 23310 22001

Η οικογένεια του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ των πρότερων, όλους όσοι, πέρα από την αδιαμφισβήτητη αγάπη τους για την ομάδα, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά την φετινή προσπάθεια διάκρισης των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» για πρώτη φορά στα «σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

"Πάρε Θέση στην Volley League! Στήριξε την ομάδα της πόλης σου, νιώσε περήφανος σε κάθε της νίκη! Γίνε... κομμάτι της «ζωντανής» ιστορίας του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας!"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής