breaking news Νέο

Κάλεσμα σε γονείς & κηδεμόνες αποφοίτων μαθητών/τριών Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας

Κάλεσμα σε γονείς & κηδεμόνες αποφοίτων μαθητών/τριών Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας

        Παρακαλούμε τους γονείς & κηδεμόνες των αποφοίτων μαθητών του Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας και πλέον εισαχθέντων στο 1ο Λύκειο Βέροιας (Πανόραμα), των οποίων η μόνιμη κατοικία είναι πλησίον του 2ου Λυκείου Βέροιας (Γιοτζαλίκια) και εκ διαμέτρου αντίθετη από το 1ο Λύκειο, να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και του παιδιού, τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση κατοικίας τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας : sgk.filippio@gmail.com, προκειμένου να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας προς κάθε κατεύθυνση.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

 

Περιοχές: Γιοτζαλίκια, Εργατικές Κατοικίες, Βίλα Βικέλα, Ακρόπολη, 9ο Δημοτικό Σχολείο, Πλατεία Καπετανίδη

 

Οδοί: Ρωμανίας, Ομήρου, Σμύρνης, Προύσσης, Μ. Μπότσαρη, Αυξεντίου, Πυθίας, Ικτίνου, Τηλεμάχου, Έκτορος, Ηρακλέους, Τερψιχόρης, Αγωνιστών, Ν. Καπετανίδη, Οδυσσέως, Πασαλίδη, Τσιμισκή, Θεοφίλου κ.ά.

 

Ζητούμε τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας να αποσύρει τις αλλαγές στο χωροταξικό, να ανακαλέσει την απόφασή της και να γίνει άμεσα ανακατανομή των μαθητών / τριών, έτσι ώστε να γίνει έγκαιρα σεβαστό το δικαίωμά τους να φοιτήσουν στο σχολείο που είναι κοντά στην κατοικία τους, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Διεκδικούμε το αυτονόητο. Τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί, έχουν ονοματεπώνυμο, μόνιμη κατοικία και οφείλουν να τους παρέχουν μια ασφαλή σχολική ζωή.

       

Μετά Τιμής

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του Φιλίππειου 1ου Γυμνασίου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής