breaking news Νέο

Παρασκήνια των ομάδων

Παρασκήνια των ομάδων

• Δεν έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος των επαφών του ΠΑΟΚ για τον Αντρέ Βιεϊρίνια για την επέκταση της συνεργασίας τους, παρ’ οτι οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στις πρώτες τους συζητήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ξανακαθίσουν στο τραπέζι μετά το ματς της Τρίτης με την Μπεσικτάς για τον β’ γύρο των προκριματικών - του Champions League.

Από την στιγμή μάλιστα που αποχωρούν Στοχ, Βέρμπλουμ και Μαουρίσιο οι πιθανότητες παραμονής του αρχηγού αυξάνονται.

• Σημαντική μέρα η προχθεσινή για τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που ύστερα από μήνες, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Ο Πούγγουρας ήταν από τις αποκαλύψεις στον Παναθηναϊκό του Δώνη και στο δεύτερο μισό της προηγούμενης περιόδου, ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στους κοιλιακούς.

• Αφού πρώτα έκλεισε την παραμονή του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια, το αφεντικό της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, που βρίσκεται στα τρία - πέντε Πηγάδια μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Αφενος τους τόνισε πως “για να είστε εδώ σας πιστεύουμε” και αφετέρου έθεσε ως μεγάλο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

• Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των “κιτρινόμαυρων” βρέθηκε στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του με τον Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας την Πέμπτη το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο της Νάουσας, παρόντος και του Δημάρχου της πόλης Νικόλα Καρανικόλα, η παρουσια του οποίου συνδυάστηκε με την εμφάνιση δυο Κινέζων, οι οποίοι και είδαν όλο τον αγώνα στο πλευρό του, βγάζοντας μάλιστα αρκετές φωτογραφίες από τα όσα διαδραματίζονταν στο γήπεδο.

• Όπως έγινε γνωστό τελικά από τον Θόδωρο Καρυπίδη, η παρουσία των δυο Κινέζων είχε να κάνει με το ότι “είναι φίλοι μου επιχειρηματίες και είναι εδώ με δική μου φιλοξενία”. Οσο για τον Μίκαελ Ενινγκ, προπονητή του Άρη, αρκέστηκε σε παρατηρήσεις προς τους παίκτες του στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, ενω δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου στο τέλος έκανε ο άμεσος συνεργάτης του, Βεροιώτης Τόλης Τερζής (φωτό).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής