breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Ανακοίνωση για τις θορυβώδεις σεξουαλικές επαφές: «Βάλε σιγαστήρα...»!

Οι ανακοινώσεις σε πολυκατοικίες σχετικά με τα παράπονα που έχουν οι γείτονες μεταξύ τους, φαίνεται πως έχουν γίνει συχνό φαινόμενο.

Άλλωστε οι λόγοι είναι αρκετοί, καθώς ξεκινάνε από την πληρωμή των κοινοχρήστων και φτάνουν μέχρι τον θόρυβο λόγω των ερωτικών επαφών.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και αυτή που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, αν και δεν είναι και τόσο πρόσφατη.

Ένας τύπος λοιπόν που μένει στον δεύτερο όροφο, κάνει αρκετά αισθητή την παρουσία του κατά την διάρκεια του σeξ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή ενός γείτονα που του έγραψε μία ολόκληρη ανακοίνωση.

Αυτή λοιπόν, που κολλήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, αναφέρει: «Παρακαλείται ο κάφρος του Β' ορόφου να βάλει σιγαστήρα στο μ@^ν! της κυρίας! Η κοπέλα δεν έρχεται σε οpγασμό. Μην το ξενυχτάμε μαζί της».

*****

• Καβάλα: Xόρεψε ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα... για χάρη του Κώστα Μακεδόνα

Το βράδυ του Σαββάτου ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίστηκε στo Restaurant-Bar «Yalos» στην Καβάλα σε μια… διαφορετική συναυλία υπό τη «σκιά» των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού που βρίσκονται σε ισχύ.

Η δημοφιλία του λαϊκού τραγουδιστή «γέμισε» το μαγαζί που βρίσκεται «επάνω» στην παραλία της Ραψάνης με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων που επιτρέπουν μόνον καθήμενους αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Γιάννας Φαφαλιού ξεκίνησε πριν τις 21:00 και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα οπότε και όλοι οι «καλεσμένοι» είχαν αποχωρήσει από τον χώρο, όπως ακριβώς «προβλέπεται».

Οι περιορισμοί του κορωνοϊού σήμαιναν ότι οι πελάτες του μαγαζιού δεν είχαν τη δυνατότητα να το διασκεδάσουν όπως θα ήθελαν και όποτε κάποιος επιχειρούσε να… σηκωθεί για να χορέψει, οι σερβιτόροι φρόντιζαν να τον επαναφέρουν στην… τάξη!

Ωστόσο, για κάποιους αυτά τα μέτρα και οι περιορισμοί δεν ήταν δυνατό να ισχύσουν και αναφερόμαστε σε λουόμενους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία της Ραψάνης για βραδινό μπάνιο, σύμφωνα με το kavalapost.gr.

Πελάτες αίνονται να απολαμβάνουν τη συναυλία εξίσου -ίσως και… περισσότερο- από τους πελάτες του «Yalos», αφού έχουν τη δυνατότητα να χορεύουν ζεϊμπέκικο, ακόμα και μέσα στη… θάλασσα.

*****

• Νίκαια: Ιερέας πούλησε διαμάντια σε κοσμηματοπωλείο... αλλά ήταν ψεύτικα

Θα μπορούσε να είναι και σενάριο αστυνομικού μυθιστορήματος ή τηλεοπτικής σειράς. Όλα συνέβησαν στις αρχές Αυγούστου όταν ένας ιερέας μπήκε σε κοσμηματοπωλείο της Νίκαιας, έβγαλε από το ράσο του μερικά μικρά διαμάντια, κομμένα σε τύπου μπριγιάν. Αφού τα έδωσε στον κοσμηματοπώλη, του είπε ότι θέλει να τα πουλήσει ώστε με τα χρήματα να στηρίξει τη Μητρόπολη της περιοχής του (της Μάνης εν προκειμένω) η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Ο κοσμηματοπώλης τα πέρασε από ένα ειδικό μηχάνημα, το οποίο «έδειξε» πως τα διαμάντια είναι γνήσια, και ο ιερέας πήρε τα χρήματα και έφυγε. Αργότερα, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου αποφάσισε να πάει τα διαμάντια σε ένα ειδικό εργαστήριο. Και εκεί έπαθε σοκ.

Τα διαμάντια, όπως έμαθε, είναι, τελικά, προσομοιώματα διαμαντιών, αρίστης ποιότητας! Τόσο... αρίστης, δε, που ούτε το μηχάνημα δεν μπορούσε να αναγνωρίσει πως είναι «μαϊμού»!

Ο κοσμηματοπώλης αμέσως έτρεξε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση στον ιερέα, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με το laconialive.gr, τέθηκε ήδη σε απαγόρευση από πάσης ιεροπραξίας από τη Μητρόπολη Μάνης!

*****

• Κορονοϊός: Γαμήλια γλέντια σε… ταράτσες!

Μεγάλος είναι ο «πονοκέφαλος» της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη αυτή την περίοδο με την τήρηση των προβλεπόμενων για τον κορονοϊό μέτρων σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ειδικότερα γάμους και βαφτίσεις.

Τα μέτρα φαίνεται να αποδίδουν σε επίπεδο κέντρων, ωστόσο οι "εναλλακτικές" που εφευρίσκουν όσοι θέλουν να γιορτάσουν την χαρά τους , όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι πολλές και διαφορετικές.

Για παράδειγμα αναγνώστες του cretalive μεταφέρουν εικόνες από γαμήλια γλέντια που γίνονται ακόμα και σε ταράτσες σπιτιών, προκειμένου να "ξεπεραστεί" όχι τόσο ο "σκόπελος" του περιορισμένου αριθμού καλεσμένων όσο αυτός του ωραρίου, που θέλει τα καταστήματα στην Κρήτη να κλείνουν τα μεσάνυχτα.

Και βέβαια μαζί με τους ευτυχισμένους νεόνυμφους "γλεντά" με ζωντανή μουσική μέχρι νωρίς το πρωί και όλη η γειτονιά, θέλει δεν θέλει!

Διπλός ο στόχος όσων επιλέγουν το εν λόγω τέχνασμα, προκειμένου να αποφύγουν τους ελέγχους.

*****

• Φόρεσε…φύλλο από μουριά, αντί για μάσκα!

Πατέντα για την προστασία της υγείας του, αλλά και της τσέπης του βρήκε ένας άνδρας από την Αχαΐα.

Ο αγρότης φτάνοντας στην Πάτρα από κοντινό χωριό, διαπίστωσε πως δεν είχε μάσκα.

Έπρεπε ωστόσο, να κάνει τα ψώνια του, οπότε και του ήταν απαραίτητη η μάσκα.

Όμως δεν είχε, έτσι, φόρεσε ένα τεράστιο και γερό φύλλο απο μουριά, το οποίο μάλιστα στερέωσε με λαστιχάκι.

Η παρουσία του έγινε «viral».


• Καβάλα: Xόρεψε ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα... για χάρη του Κώστα Μακεδόνα
• Νίκαια: Ιερέας πούλησε διαμάντια σε κοσμηματοπωλείο... αλλά ήταν ψεύτικα
• Κορονοϊός: Γαμήλια γλέντια σε… ταράτσες!
• Φόρεσε…φύλλο από μουριά, αντί για μάσκα!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής