breaking news Νέο

Νίκησαν Νάουσα και Αλεξάνδρεια, νέα βαρειά ήττα Μ.Αλέξανδρου Τρικάλων

Νίκησαν Νάουσα και Αλεξάνδρεια, νέα βαρειά ήττα Μ.Αλέξανδρου Τρικάλων

Με ένα γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο νεαρός Κώστας Κωτσιόπουλος η Νάουσα πήρε την πρώτη φετινή της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 0-1 στη Χαλάστρα τον Καμπανιακό και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πινακα του ομίλου της.

Πρώτη εντός έδρας νίκη και για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας που κέρδισε στο γήπεδό της 2-1 τον Κιλκισιακό ενω ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων συνεχίζοντας τον κατηφορικό δρόμο που ξεκίνησε πριν τρεις αγωνιστικές έχασε στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αρη με 5-1, ενα σκορ πάντως που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού και αδικεί την ομάδα της Ημαθίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του β’ ομίλου ο Ηρακλής συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του επιβλήθηκε στην έδρα του 1-0 του Μακεδονικού ενω πιο εύκολη ήταν η επικράτηση του Αλμωπού Αριδαίας που κέρδισε 4-0 τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου.

Στα ντέρμπι της Πιερίας και της Θεσσαλονικης ο Πιερικός επικράτησε 2-1 της ΑΕ Καρίτσας και η ΑΠΕ Λαγκαδά με 2-0 τον ΑΟ Καρδίας.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα παιχνίδια των τριών εκπροσώπων μας στην Γ’ Εθνική.

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΝΑΟΥΣΑ 0-1

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα μέσα σε οκτώ ημερες (Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή) πέτυχε η Νάουσα που είναι και η πρώτη φετινή εκτός έδρας κερδίζοντας στο γήπεδο της Χαλάστρας τον τοπικό Καμπανιακό με 0-1 γεγονός που την βοήθησε να ισοβαθμίσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ηρακλή τον οποίο υποδέχεται στην έδρα του την Κυριακή.

Μπορεί η γηπεδούχος ομάδα να είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή της την  μπάλα όμως η Νάουσα ηταν αυτή που δημιουργούσε τις καλύτερες προϋποθέσεις για γκολ και από αυτή την άποψη η νίκη της θεωρείται δίκαιη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 9’ και ήταν για λογαριασμό της Νάουσας. Ο Χατζόπουλος έβγαλε την πάσα με τον Κωτσιόπουλο να γίνεται κάτοχος της να κάνει το σουτ να αποκρούει ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού δίχως όμως να απομακρύνει οριστικά τον κίνδυνο για την εστία του καθώς η μπάλα κατέληξε στον Κυζιρίδη που από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να βρίσκεται εκτός θέσης και τον Ρακαβίνα να προλαβαίνει να διώξει λίγο πριν την γραμμή του τερματος της ομάδας του.

Ο Καμπανιακός ανταπέδωσε την ευκαιρια αυτή της αντιπάλου του στο 24’ με ένα δυνατό σουτ του Χαζούρη το οποίο όμως δεν αιφνιδίασε τον Γρηγοριάδη που έπεσε και μπλόκαρε.

Δεύτερη γι’ αυτό το πρώτο ημίχρονο ευκαιρία για τη Νάουσα στο 42’ και πάλι με αιχμη τον νεαρό Κωτσιόπουλο που δεχθηκε την κεφαλιά - πάσα του Μουρίκι, όμως λίγο πριν κάνει το πλασέ πρόλαβε ο Παπαζης να απομακρύνει την μπάλα.

Και στο 44’ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Κυζιρίδη να σημαδεύει με δυνατό σουτ τα δοκαρια της εστίας του Καμπανιακού.

Στην επανάληψη η Νάουσα ξεκίνησε συντηρητικά το παιχνίδι ομως μετά το 60’ και την είσοδο του Παντζαρτζίδη έγινε πιο επιθετική και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το πολυπόθητο γκολ που της έδωσε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωταθλημα.

Η φάση ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα Γρηγοριάδη που με τα χέρια τροφοδότησε τον Παντζαρτζίδη. Αυτός με τη σειρά του έβγαλε κάθετη πάσα για τον Κωτσιόπουλο που πιο γρήγορος και δυνατός από τους αντιπάλους του αμυντικούς τους απέφυγε και απέναντι από τον Γιαρμά έκανε το ψύχραιμο πλασέ διαμορφώνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Ναουσα που είχε άψογη αμυντική λειτουργία και έφθασε δίκαια στη νίκη ξεχώρισαν οι Ζούρκος, Τούφας, Τζημογιάννης και Κωτσιόπουλος ενω καλύτεροι από τον Καμπανιακό ηταν οι Ρακαβίνας, Παγωνίδης και Χριστοδούλης.

Δίχως λάθη η διαιτησία του Μέγα και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Θεοδώρου - Βρούζου από την Πιερία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιαρμάς, Παπάζης (65’ Καλογιάννης), Αλμπάνης (60’ Αριζάνης), Ρακαβίνας, Χριστοδούλης, Κιβρακίδης, Μπάλιος, Χ”Βασιλειάδης, Χουζούρης, Πλατινόπουλος (46’ Μπασαϊτης), Παγωνίδης.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Τούφας, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (60’ Παντζαρτζίδης), Κυζιρίδης (70’ Μτσεντλεσβίλι/88’ Μαντώς), Χατζόπουλος (81’ Νίκου).

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 2-1

Με δυο πρόσωπα παρουσιάστηκε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας την Κυριακή το απόγευμα στην έδρα του κόντρα στον Κιλκισιακό. Πολυ καλός στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε νωρίς μολις στο 8’ στο σκορ με τον Μυλωνά και ενω στη συνέχεια δημιούργησε αρκετές ευκαιριες τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, είχε δοκάρι στο 41’ με τον Αργυρίου είδε τον αντίπαλο του Κιλκισιακό στην τελευταία στην κυριολεξία φάση για το πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίζει το αποτέλεσμα σε 1-1 με ατομική ενέργεια του Παπαδημητρίου.

Στην επανάληψη έπεσε η απόδοση της ομάδας της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να ισορροπήσουν οι φιλοξενούμενοι το παιχνίδι. Παρόλα αυτά ο Φίλιππος βρήκε τον τρόπο στο 75’ να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ αυτή τη φορά με πέναλτι (χέρι Ματεντζίδη) που εκτέλεσε ο Ραχηλ.

Στο 80’ ο Κιλκισιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά όμως το πέναλτι που κέρδισε (χέρι Δημητρόπουλου) και εκτέλεσε ο Πιτερτζής σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Καρακούτση.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Αλεξάνδρεια που όπως αναφέραμε παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα, καλή στο πρώτο ημίχρονο και μέτρια στην επανάληψη διακρίθηκαν οι Αβραμόπουλος, Μυλωνάς και Αργυρίου, ενω καλύτεροι από τον Κιλκισιακό ηταν οι Παπαδημητρίου, Ραφαηλίδης και Πιτερτζής.

Καλή η διαιτησία του Θεοχάρη από την ΕΠΣ Θεσσαλίας που είχε για βοηθούς τους συμπατριώτες του Σακκα και Σφυρή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρακούτσης, Κόλα, Αργυρίου, Κωτσόπουλος, Δημητρίου, Δημητροπουλος, Μπενίσκος, Σκοπελίτης (85’ Καρατζάογλου), Σκλιοπίδης (66’ Ραχήλ), Αβραμόπουλος, Μυλωνάς (89’ Τάκος).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Ρετσίνας (58’ Παππουρτσής), Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Πολύζος, Δοξάκης (34’ λ.τ. Νικολαϊδης), Λαγκινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Πιπερτζής.

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ 5-1

Μια ακομη ευρεία ήττα υπέστη ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων χάνοντας αυτή τη φορά στο Παλαιοχώρι από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αρη με 5-1.

Ένα σκορ βέβαια που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού ναι μεν η ομάδα της Ημαθίας δεν είχε καλή παρουσία σε καμιά περίπτωση όμως δεν ήταν και για πέντε γκολ. Αξίζει να σημειωθεί οτι τα δύο από τα πέντε τέρματα η ομάδα των Τρικάλων τα δέχθηκε στον έξτρα χρόνο του αγώνα στο 91’ και στο 93’.

Το σκορ πάντως άνοιξε πολύ νωρίς μολις στο 12’ ο Καρλόπουλος που ηταν και ο κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού.

Στο 40’ ο ίδιος παίκτης αυτή τη φορά με πέναλτι εκανε το 2-0 ενω προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 15’ είχε δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ταϊρης ανέβασε το σκορ σε 3-0, για να μειώσει ο Παρσόπουλος στο 60’ σε 3-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 91’ και στο 93’ ο Προβατίδης με δυο προσωπικά του τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του κάνοντας το 5-1.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τα Τρίκαλα κατάφεραν να ξεχωρίσουν οι Παρσόπουλος, Κίτσας Λ. και Ζωγράφος. Καλύτεροι από τον Αρη Παλαιοχωρίου οι Καρλόπουλος, Κουκουλέκης, Προβατίδης και Ταϊρης.

Με παράπονα τους φιλοξενόμενους άφησε με τις αποφάσεις του ο Σερραίος διαιτητής Γκουγκούδης (Αναστασιάδης - Ζυγκερίδης).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Τσότρας (64’ Αποστόλου), Αποστολάς, Ταϊρης Μανωλιάς (46’ Κωτάκης), Κουκουλέκης, Κωνσταντίνου (60’ Προβατίδης), Καρλόπουλος, Σαπασαβίλι (76’ Γκιάτας).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Νικολαϊδης, Συμπεθέρης (60’ Παπαδόπουλος), Κίτσας Λ., Πετκακης, Τσουλχάι (36’ λ.τ. Τερζής), Ταταρίδης, Ζαχαριουδάκης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Ποτουρίδης (65’ Βαφειάδης), Βλάχος (52’ Ζωγράφου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής